Unod már a kajás katasztrófákat az étkezések alatt? Ne keress tovább! Praktikus, tartós és biztonságos szilikon étkezési eszközeinkkel búcsút inthetsz a kiömléseknek, csúszásoknak és a káros vegyi anyagoknak. Olvasd el, miért tökéletes választás a szilikon edény a családi asztalra.

Amikor a kicsid önállóan kezdi meg az evést, az étkezések néha igazán rendetlenek lehetnek – nagyon rendetlenek. A tányérok a padlón, az étel mindenhol, csak nem a szájukban. És még csak ne is említsük a takarítást utána…De van remény!

Ebben a blogbejegyzésben megtudhatod, milyen előnyökkel jár a szilikon étkezési eszközök használata a kicsik első étkezéseikor.

A szilikon edények praktikusak

Képzeld el ezt: gyermeked lelkesen ássa bele magát az ételbe, és ahelyett, hogy a tálat az asztalon átrepítené, az a helyén marad. A természetes csúszásgátló funkció biztosítja, hogy a szilikon edények stabilan a helyükön maradjanak, megakadályozva a véletlen kiömléseket, felborulásokat. És ha ez még nem lenne elég, vannak tapadós aljjal rendelkező edények, melyek a legtöbb felülethez szuperül tapadnak, gyakorlatilag bárhol használhatók, így még kevésbé fordulnak majd elő rendetlen étkezések.

Tartósak

A Done by Deer szilikon edények igazi mindenesek: zökkenőmentesen alkalmazkodnak a mikrohullámú sütő melegétől a fagyasztó hidegéig terjedő széles hőmérsékleti skálához. A mindennapi használat során is megállják a helyüket, hiszen nemcsak strapabírók, de a tisztításuk is gyerekjáték. Egyszerűen csak dobd őket a mosogatógépbe, és máris ragyognak, mint újkorukban. Megfelelő gondoskodással ezek a szilikon edények generációkon át képesek lesznek összehozni a családot az asztal körül, biztosítva, hogy közös étkezéseitek mindig vidám és gondtalan pillanatokat szüljenek.

Biztonságosak!

A Done by Deer szilikon edényei garantáltan mentesek minden káros anyagtól, így a BPA-tól és a ftalátoktól is, amivel biztosítják, hogy gyermeked étkezései teljesen biztonságosak legyenek. Ezek a termékek nem csak, hogy megfelelnek, de gyakran túlszárnyalják a legmagasabb európai élelmiszerbiztonsági előírásokat, valamint az amerikai FDA és a német LFGB szabványait is, ami tovább növeli a szülők nyugalmát. Válassz a Done by Deer szilikon edényei zül, és alakítsd át a gyakran kaotikus étkezéseket vidám és gondtalan családi pillanatokká. Minden falat, amit gyermeked elfogyaszt, egy lépés a felfedezés útján – kalandos és tiszta étkezési élményekben lesz részetek, miközben te is élvezheted a könnyedebb takarítást és kezelhetőséget.

Ints búcsút a rendetlen étkezéseknek a szilikon étkezési eszközeinkkel, és tegyél minden étkezést szórakoztató kalanddá a babádnak – és neked!