Csobot Adél élete legizgalmasabb korszaka előtt áll, hiszen heteken belül Anyuka lesz! Adél még most is nagyon aktív és energikus, imádja ezt az állapotot:)

A fiatal énekesnő lelkesen és őszintén mesélt nekünk arról, hogyan érzi magát Kismamaként, hogyan készül a szülésre, és hogy mennyire örül annak, hogy Bencével egy Család lesznek! 

Volt egy álmom…

Tizenéves korom óta az volt az egyik vágyam, hogy fiatalon legyek édesanya! Pontosabban volt a fejemben egy kitűzött cél: 23 éves koromig szülni. Ehhez persze kellett az is, hogy a minta, ami előttem volt, hasonló legyen ( édesanyám is fiatalon szülte a bátyámat), illetve édesanyám rugalmas, szabad, nyitott nevelési módja.

A félelem lett úrrá rajtam!

Hát, valóra vált az egyik legfontosabb álmom: kisbabát várok, azaz VÁRUNK. Bence és én. Mi együtt, és ezt már így önmagában is csodálatos kimondani. Amikor kiderült, hogy anya leszek..hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyből az anyaság és a várandósság pozitív oldalára gondoltam. A félelem lett úrrá rajtam, és vicces lesz, ami most jön, de pont az volt ijesztő benne, hogy még csak 21 éves vagyok, hogy még csak a 22. életévemet sem töltöttem be :)) Majd jött a felismerés, hogy semmi nem véletlen ( mert én ebben hiszek ), hogy mi erre vágytunk, és hogy egy olyan férfi áll mellettem, akire mindig számíthatok és akinél jobban senki nem tudna annak örülni, hogy apa lesz. 

Valaki nemsokára Anyának fog hívni:)

Az első három hónap brutális gyorsasággal repült el, ami alatt napról napra egyre jobban tudatosult bennem az, hogy márpedig ez most nagyon komoly és pár hónapon belül szülni fogok. Mellesleg ez azóta is ugyanígy folytatódik…most is minden este ráeszmélek arra, hogy nemsokára valaki engem anyának fog hívni.

Büszke vagyok Bencére!

Természetes szülést tervezgetek, és nem félek, hanem inkább izgatott vagyok. Bence foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy mellettem lehessen végig, és ez nagyon megnyugtat. Azt hiszem már ez is azt jelzi, hogy teljes mértékben ki akarja venni a részét mindenből. Büszke vagyok rá! Már látom magam előtt, ahogy zenél neki és zenélni tanítja, ahogyan bicajoznak, focizgatnak, na meg azt is, amikor én skáláztatom majd. :))

Végérvényesen felnőtt lettem…

Azt hiszem egyre bátrabban mondhatom ki ezentúl, hogy végérvényesen felnőtt lettem, aki elkezdte igazán megtapasztalni azt, milyen felelősséggel lenni valaki iránt, aki sokkal jobban odafigyel arra, hogyan él, aki imád ismerkedni a pocakjában növekvő csodával, akinek fontos az, hogy a kisfiát hogyan fogják hívni, és aki már tudatosan foglalkozik azzal, hogy a gyermeke a lehető legjobban érezze magát akkor is, ha már idekint lesz.

Egy Család leszünk!

Boldog vagyok, hogy nap, mint nap meglepődöm magamon, mennyire élvezek kismamának lenni és mennyire nem ismerem ezen állapot árnyoldalát. Folyamatosan pörgök és azt érzem, hogy sokkal több bennem az életerő, mint bármikor máskor. Boldog vagyok, hogy ennyire várom már a kisfiam születését és hogy MI hamarosan egy család leszünk. Ez tényleg elmondhatatlanul jó élmény!