Mamas and Papas blog
Babakocsi

Ismerd meg a legújabb M&P babakocsit, az Airo-t!

Megérkezett a Mamas & Papas legkönnyebb és legsokoldalúbb babakocsija. Határozottan az idei év sztárja lesz az új Airo babakocsi, ami könnyed összecsukhatóságával és apró méretével a második babakocsikkal veszi fel a versenyt. Travel System kocsiként is funkcionál, ugyanis mózeskosarat és autósülést is csatlakoztathatunk a vázra.

Nézzük meg egy kicsit közelebbről! Pehelykönnyű, hiszen súlya mindössze 7,6 kg, egy kézzel is könnyedén összecsukható, kis méreténél fogva tárolása egyszerű otthon, az autóban és a repülőn is. 22 kg-ig bátran terhelhető és 4 éves korig ajánljuk.

Mint már említettük mózeskosarat és autósülést is tehetünk a vázra. Az autósülést a már megszokott módon egy adapter segítségével tudjuk csatlakoztatni. A mózeskosár egy kicsit eltér a megszokottól ugyanis egy puha falú darabot kapunk, amiben az az igazán izgalmas, hogy összecsukható a vázzal együtt, így akár utazásnál sem jelent plusz terhet, ha esetleg egy fél évnél fiatalabb gyerkőccel látunk neki a nagy kalandnak.

Sportrésznél egy rendkívül hosszúnak mondható ülést kapunk, ami igazán meglepő, tekintve a kocsi összecsukott méreteit. Bővíthető kupolával, és egy kis zsebbel is gazdagabbak lettünk, amelyet az ülés hátsó részén rejtettek el. Természetesen a már megszokott 5 pontos biztonsági öv, az állítható lábrész és a mindkét irányba fordítható ülőfelület sem marad el, amelyet 3 pozícióba dönthetünk.

Öt különleges színből választhatunk, a klasszikus fekete és szürke mellett felhívjuk a figyelmed két tavaszias pasztell árnyalatra is: egy halvány pinkre és egy szemet gyönyörködtető menta zöldre. Ez ugyebár csak négy és mi ötöt ígértünk, de a legjobbat mindig a végére tartogatjuk, ugyanis a Mamas & Papas megajándékozott minket a minden idők legnépszerűbb színkombinációjával és elérhetővé tette az Airo esetében a rosegold váz + éjfekete textil kombinációt, aminél különlegesebb kiadást keresve sem találhatnánk.

Összességében gazdagabbak lettünk egy Travel System babakocsival, amely az esernyőkocsik praktikumával és könnyedségével is fel tudja venni a versenyt, amellett, hogy minden olyan funkcióval el van látva, amelyre akár újszülött kortól szükségünk lehet.

Ha kedvet kaptál és felkeltettük az érdeklődésedet látogass el üzleteinkbe és csodáld meg személyesen a Mamas & Papas legújabb babakocsiját, az Airo-t! Kollégáink készséggel segítenek és szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésedre.

Ajánlott bejegyzések

Cybex babakocsik a Mamas & Papasnál!

Kató Linda
2020.10.23.

Cybex esernyő babakocsi

Kató Linda
2021.05.20.

A tökéletes esernyőkocsi!

Kató Linda
2017.05.11.
Exit mobile version