Mamas and Papas blog
Babaápolás

Design babacuccok a Done by Deertől

A Done by Deer egy dán design márka jellegzetes grafikával és bájos állatfigurákkal, lakberendezési kiegészítőik és játékaik mosolyt csalnak kis tulajdonosuk arcára. Modern és aktív életmódot képviselő termékeikkel elsősorban a kisbabás, kisgyermekes családokot célozzák meg. A nagyszerű designt, innovációval és manapság divatos színekkel kombinálják. Termékeiket olyan családoknak ajánlják, akiknek fontos az esztétikum megtartása és az egyensúly megtalálása a gyerekszoba tervezésekor is, valamint kedvelik a dán letisztultságot.

Minden terméket Dániában terveznek és alaposan tesztelik, hogy megfeleljenek a szigorú európai, biztonságra vonatkozó szabályozásoknak. A Mamas & Papas üzleteiben és a webshopban számos terméket találsz különböző kategóriákban: szupercuki állatfigurák babáknak, bájos étkészletek totyogóknak, pihe-puha babaágyneműk.

Plüssfigurák babáknak

A Done by Deer cimborák – Raffi, Elphee, Nozo és Croco – csodás kalandokra hívják babádat, és ha leszáll az est, éberen őrzik csöppséged álmát.

Étkészletek babáknak

Elphee elefánt társaságában csupa vidámság lesz az étkezés! A kedves figura szurkol gyermekednek, hogy mindent megegyen, és ha megitta a vizet a pohárból, jutalmul mosolyogva felpillant rá.

Az étkészlet darabjai egyszerre praktikusak és szórakoztatók, hamar a legkisebbek kedvencei lesznek. A termékek melaminból készültek és csúszásmentes szilikonnal vannak ellátva, így nem kell félni, hogy véletlenül kiborul a víz vagy elvándorol a tál evés közben. Az evőeszközöket úgy alkották meg, hogy az apró kezek is stabilan meg tudják markolni őket. A bájos állatfigurák mindent elkövetnek, hogy a válogatós kisgyermekeket is evésre sarkallják!

Ha úton vagytok, akkor sem kell lemondanotok a kedvenc nasikról. Töltsétek meg finomságokkal ezeket a menő uzsonnás dobozokat és vigyétek magatokkal a strandra, a játszótérre és a nagy utazásokra is!

      Pihe-puha babaágyneműk

      A kedves figurák nappal elkísérik a világ felfedezésére vágyó kicsiket, és ha leszáll az est, hű társként álomba ringatják őket. Az ágynemű huzat anyaga 100% pamut, gyengéd gyermeked bőréhez, a huzat rejtett cipzárral záródik. A babafészek tökéletes a baba első alvásaihoz és biztonságérzetét nyújt a babának az anya pocakja után a kiságyban. Stílusos kétárnyalatú design vidám pöttyökkel, mely 100% bababarát, ideális újszülöttek számára.

          A szuper cuki Done by Deer babaholmikat keressétek az üzletekben és a webshopban! A megjelölt termékeket most 20% kedvezménnyel kínáljuk!

          [woodmart_button align=”center” title=”Még több Done by Deer” link=”url:https%3A%2F%2Fmamasandpapas.hu%2F%3Fs%3Ddone%2Bby%2Bdeer%26post_type%3Dproduct||target:%20_blank|’ columns=’1′ button=’Tovább’]

          Ajánlott bejegyzések

          Így tedd vidámabbá babaszobádat!

          Kató Linda
          2013.01.15.

          Babafürdetés, avagy kezdődhet az esti móka

          Kató Linda
          2019.04.19.

          Utazás babával, milyen játékokat vigyünk magunkkal nyaralásra?

          Kató Linda
          2019.08.08.
          Exit mobile version