Ünnepeljük együtt az Anyák napját!

Hamarosan itt az Anyák napja és szeretnénk közösen megünnepelni minden anyát! Ehhez nagyszerű partnerre leltünk a MOMWOW csapatában, mert hasonlóan gondolkozunk az anyaságról. Hisszük, hogy minden anya különleges képességekkel rendelkezik, amelyeket bátran bevet a mindennapok során, hogy szerető és biztonságos fészket teremtsen gyermekei és családja részére. Erre a szuper tulajdonságra a hétköznapok rohanásában is érdemes emlékeztetni magunkat és Anyák napján egy pillanatra megállni és méltón megünnepelni! Ezért életre hívtunk egy szuper kampányt.

Olyan anyákat keresünk, akik szívesen megosztják velünk és közösségünkkel az anyasághoz vezető történetüket, akik gyereket nevelnek – legyen ő vérszerinti, örökbefogadott, sérült vagy korababa, sokáig vágyott baba – vagy akik idő előtt veszítettek el egy babát.

Ha szívesen elmesélnéd életed legfontosabb fejezetét, ha szeretnél erőt adni hasonló cipőben járó anyatársaidnak vagy elmondanád e különleges utazás örömeit és bánatait, küldd el nekünk pár sorban a te mesédet, hogy együtt megünnepelhessük az anyaságot!

Az első ötven anyukát egy MOMWOW x M&P pólóval jutalmazzuk, akik a póló viselésével és személyes történetük megosztásával saját Instagram oldalukon részesei lesznek a közös ünnepnek.

Ha szeretnél részt venni, kérjük töltsd ki ezt az űrlapot 2021. április 7-ig! Itt várjuk pár soros történedet (max. 1200 karakter szóközzel) is. Ne felejtsd el megadni a pólóméreted!

Az alábbi űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy azt fotóval együtt a Mamas & Papas Hungary közösségi oldalain jelöléssel közzé tegye, valamint vállalod, hogy az ajándékpólóban egy előre egyeztetett időpontban posztot készítesz saját Instagram oldaladra és megjelölöd a @mamasandpapashungary-t, a @momwow.shop-ot, illetve használod a #wowanyavagyok hashtaget!

    [recaptcha]