A Tommee Tippee 1965 óta létező, a kisbabák és totyogók etetéséhez, pelenkázásához, ápolásához és nyugodt alvásához szükséges kellékeket és kiegészítőket kínáló angol márka. Az Egyesült Királyságban és Ausztráliában piacvezető, Amerikában a legdinamikusabban növekvő márka, többszörös díjnyertes termékei pedig ma már több mint 70 országban kaphatók.

A Tommee Tippee a születés pillanatától gondoskodik a babáról és az édesanyáról. Termékei a természeteshez közeli táplálást támogatják: számos Tommee Tippee cumisüveg, így a Closer to Nature, az Anti-Colic és az Ultra termékcsalád célja is ugyanaz: a minél természetesebb és zavartalanabb etetés, ami a lehető legjobban imitálja az anyamellből történő táplálást, és ami a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel, hasfájással jár a baba számára. A cumisüvegek mellé rengeteg elengedhetetlen kiegészítőt is kínál a márka: sterilizálót, melegítőt, hőtartó tárolót, cserélhető cumifejeket, hogy csak néhányat említsünk. Szoptató édesanyák számára óriási segítség a Tommee Tippee elektromos mellszívó és emellett minden egyéb kellék, ami a szoptatáshoz szükséges. Cumizó kicsiknek széles Tommee Tippee cumi paletta áll rendelkezésre és a fogzás megkönnyítésére is gondoltak a tervezők.

A Tommee Tipee speciális etető rendszere végigkíséri a baba fejlődését a születéstől egészen az óvodás korig, hiszen az egyes termékek és kiegészítők egymásra épülnek, egymással kompatibilisek, kezelésük és tisztításuk gyors és egyszerű, megkönnyítve ezzel a szülők mindennapjait. A nagyobbak számára, a hozzátáplálás részeként többféle Tommee Tippee itatópohár, pohár, tányér, tálka, evőeszköz és előke szerepel a kínálatban.

A márka egyik szuper találmánya a verhetetlen szagvédelemmel rendelkező Tommee Tippee pelenkatároló kuka és a hozzá szükséges utántöltők, ami a pelenkázó szülők nagy kedvence. Ezenkívül ápolási kellékek, alvássegítők és éjjeli fények színesítik a repertoárt.

1–24 termék, összesen 83 db