Leírás

Voyage Esernyőkocsi – Mulberry
Többre tervezve. Indulj minden útra kényelemben a Voyage esernyőkocsinkkal. Tágas ülésében jól fogja érezni magát gyermeked, szundikhoz pedig hátra is lehet dönteni a támláját. A kiváló első kerékfelfüggesztéssel könnyedén tudod irányítani.Mikor eljön a szundi ideje, a nagy méretű kihajtható kupola sötét és kellemes környezetet biztosít, miközben véd a nap, a szél, az eső, vagy bármi más ellen, amit az időjárás rátok zúdíthat.Tulajdonságok és előnyök:
Az első kerékfelfüggesztés zökkenőmentes, pontos irányíthatóságot biztosít
Az egy kézzel állítható háttámlával könyedén megtalálod a kicsinek megfelelő pozíciót
A baba növekedésével a lábtámasz állíthatósága extra támaszt nyújt
Az extra-nagy kupola, a kihajtható napellenzővel, védelmet nyújt a nap és az egyéb környezeti hatásokkal szemben
Szellőzője elősegíti a megfelelő légmozgást és emellett kukucskálóként is funkcionál
– Könnyen kézre eső tároló rész az összes szükséges babaholminakNektek van már babakocsira akasztható játékotok ?Ajánljuk: Újszülött kortól – 15 kg-os súlyig
Méretei: Ma.: 110 x Szé.: 49 x Ho.: 87 cm kb.
Méretei összecsukva: Ma.: 43 x Szé.: 36 x Ho.: 111 cm kb.
Súlya: kb. 8.2kg
Tartalmazza: váz, ülés,bevásárló kosár, pohártartó és esővédőNézd meg a többiesernyőkocsinkatis!

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.