Leírás

Megújult Babyplay családunk. Játékaink interakcióval, stimulációval és játékkal segítik kisbabád fejlődését. Szórakoztasd gyermeked útközben is ezzel az interaktív utazós játékkal. Tulajdonságok és előnyök:
– 3 interaktívjáték foglalja le gyermeked útközben
– Csörög-zörög, gyűrődik, feltűnő színekben pompázik, ezek mind a baba érzékszerveit stimulálják
– A legtöbb babakocsival és hordozóval kompatibilis
– Újszülött kortól ajánljuk
– Méretei: kb. 25 x 73 x 5cm
FIGYELMEZTETÉS! Az esetleges sérülések elkerülése érdekében, ne használja a terméket mikor gyermeke elkezd a kezeire/térdeire támaszkodni. Ne rakja gyermekágyra, bölcsőre vagy járókára. Vegye le a terméket a hordozóról mikor azt autóban használja.Újszülött kortól használható. Felnőtt összeszerelése szükséges. Távolítsa el a csomagolást mielőtt a terméket gyermekének adja. Kérjük őrizze meg a csomagolást a jövőbeni félreértések elkerülése érdekében. Nedves szivaccsal/kendővel tisztítsa.

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.