stokke-home

Stokke Home pelenkázó rátét fehér pelenkázómatraccal

62 490 Ft

A Stokke home pelenkázó rátét segít kényelmesebbé tenni a pelenkázást. Számtalan felületre rögzítheted: komódra, ágyra vagy akár a bölcső állványra is

Leírás

Stokke home pelenkázó rátét fehér pelenkázómatraccal
Pelenkázz ott, ahol szeretnél!A pelenkázás nem feltétlenül tartozik a legkellemesebb tevékenységek közé, de a Stokke home pelenkázó rátét segít kényelmesebbé tenni a hadműveletet. Számtalan felületre rögzítheted: komódra, ágyra vagy akár a bölcső állványra is. Ha pedig nem kell külön pelenkázókomódot venned, az azt jelenti, hogy több hely marad a babaszobában.
Miért ajánljuk?
lekerekített oldal, hogy kisbabád még véletlenül se tudja felsérteni a bőrét
víztaszító, puha matrac – könnyű tisztán tartani
a pelenkázóhoz csatlakoztatható tárolóban minden elfér, amire pelenkázás közben szükséged lehet
a Stokke home pelenkázó ágyhoz, mózeshez és pelenkázókomódhoz is rögzíthető
Tipp! Kinőttetek a pelenkázós időszakból? Használd tovább a pelenkázó rátétet játszó asztalként! Fordítsd meg, tedd a bölcsőállványra, és kész is!Ajánlott: újszülött kortól 15kg-ig
A csomag tartalma : pelenkázó rátét, párnázott matrac, tároló dobozVannak még jó ötleteink! Nézd meg a Stokke home többi termékét is!

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.