stokke

Stokke Bárányszőrme

71 990 Ft

Eredeti bárányszőrme, amely tökéletes kiegészítője a babaszobának és a babakocsinak.Bárhová is teszed, kisbabád imádni fogja a pihe-puha anyagot. Ajándéknak is kiváló.

Elfogyott

Leírás

Stokke bárányszőrme
Pihe-puha ölelés kisbabádnak.Eredeti bárányszőrme, amely tökéletes kiegészítője a babaszobának és a babakocsinak. Bárhová is teszed, kisbabád imádni fogja a pihe-puha anyagot. Ajándéknak is kiváló.Tudtad? Sokan azt hiszik, hogy a bárányszőrme csak arra jó, hogy melegen tartson, holott ez az anyag üreges felépítésű és jól szellőzik. Ennek köszönhetően segít állandó testhőmérsékletet biztosítani kisbabádnak.Miért ajánljuk?

  • babakocsiba téve a legnagyobb hidegben is segít melegen tartani babádat
  • használd együtt a babakocsi 5 pontos biztonsági övével
  • szőnyegként használva hangulatossá varázsolja a babaszobát
  • a hozzá kapható kefével gondoskodhatsz róla, hogy sokáig puha és csomómentes maradjon

Minden kisbaba szereti a puha játékokat. Nektek van már kedvencetek?

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 10.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 10.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.