Leírás

Termékeink interakcióval, stimulációval és játékkal segítik kisbabád fejlődését. Újszülött kortól kezdve különböző anyagokkal, fényekkel és hangokkalstimulálják gyermeked érzékszerveit. Vibráló színek, érdekes minták és rejtett tulajdonságok várnak felfedezésre. Tulajdonságok és előnyök: – 20 perces zenei kártyacsomag biztosítja a szórakozást
– Interaktív érintőpanel és lelógó játékok a fények állításához
– Minőségi dallamok és lágy fények várnak a játékív alatt, az érzékelést fejlesztve
– MP3 kompatibilis, így a saját dallamaitokat és meséjeiteket is játszhatjátok, mi pedig biztosítjuk a fényjátékot
– Zenei kártyacsomag, játékok és párna, fogzást könnyítők és gyermekbarát tükör
– A fogzást könnyítők levehetőek, így azok a szőnyeg bármelyik részén használhatóak
– Beépített tároló, amiben a „Varázs kártyákat” vagy az MP3 lejátszót tudjátok tárolni
– Plusz akasztós részek a játékíven, melyekre a kedvenc játékokat akaszthatjátok felAjánljuk:
újszülött kortól 5 hónapos korig – interaktív játszószőnyeg
Figyelmeztetés! Távolítsa el a játékívet a szőnyegről mikor gyermeke elkezd a kezein és a térdein támaszkodni (kb. 5 hónapos korban)!5 hónapos kor felett – interaktív szőnyeg
Figyelmeztetés!Távolítsa el a játékívet és a párnával használja a továbbiakban!Méretei:
Ma.: 51 x Szé.: 102 x Mé.: 96cmFIGYELMEZTETÉS! A balesetek megelőzése érdekében távolítsa el a játékívet a szőnyegről, mikor gyermeke elkezd a kezeire és a térdeire támaszkodni (kb. 5 hónapos korban)!
Felnőtt összeszerelése szükséges! A játékív rugalmas szerkezetű, eltávolításánál óvatosan kell eljárni!
Kérjük távolítsa el a csomagolást mielőtt gyermekének adja! Kérjük őrizze meg a csomagolást, a jövőbeni félreértések elkerülése miatt! A szőnyeg és a párna mosógépben mosható. A termék többi része nedves szivaccsal/kendővel tisztítható.

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 10.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 10.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.