mamas-papas

Sprung anti-allergén matrac kiságyhoz

49 990 Ft

Jó rugós matrac extra allergia védelemmel és hőmérséklet szabályozással. Ez a forgatható rugós matrac hosszúéletű és minden nap jó alátámasztást nyújt a kicsiknek. A Purotex™-es…

2 készleten

Leírás

Jó rugós matrac extra allergia védelemmel és hőmérséklet szabályozással.Ez a forgatható rugós matrac hosszúéletű és minden nap jó alátámasztást nyújt a kicsiknek. A Purotex™-es huzat extra anti-allergén védelmet biztosít a baktériumokkal és a kellemetlen poratkákkal szemben,a 3D-s szellőző dizájn pedig segít a hőmérséklet szabályozásában az éjszaka során. Mosógépben mosható, így bármilyen balesetet könnyen orvosolhatsz.Miért ajánljuk?-Mindennapos használat -a nyugodt éjszakákért
– Jó alátámasztás – jó alátámasztást biztosít a gyermekek fejének és nyakának
– Jó belső szellőzés – megfelelően tud a levegő áramolni
– Forgatható – így továbbtartó alátámasztást nyújt 
– Anti-allergén Purotex™ -es huzat, segít távoltartani a poratkákat és baktériumokat
– Újszülött kortól
– Ma: 139 X Sz: 69 X Mé: 10 cm kb.
– Mosógépben mosható huzat

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.