Leírás
A Scamp biztonsági övterelő várandós kismamák számáraegy kicsit más, mint a jelenleg piacon lévő, hasonló termékek, ez egy továbbfejlesztett változat.

A fejlesztés legfontosabb szempontjai:

– még nagyobb biztonság a baba és a terhes anya számára,

– még nagyobb kényelem,

– tartósság,

– könnyebb kezelhetőség,

– még szebb küllem.Első használat 1.
Rögzítsd a terhes biztonsági övterelőt az autó üléséhez! Az ISOFIX rendszerrel nem rendelkező ülések esetében a rögzítés állítható hosszúságú heveder és csat segítségével történik a gépkocsi háttámlájához.
2.
Amennyiben az autó ülése ISOFIX rendszerrel rendelkezik, úgy a rögzítés annak használatával történik első és hátsó ülésekhez.
3.
Foglalj helyet a már rögzített terhes biztonsági övterelőn, az autó ülésén, majd a szokott módon csatold be az autó biztonsági övét!
4.
Patentold a terhes biztonsági övterelőt az autó biztonsági övére!
5.
A biztonsági övterelő felső hevederének karikáját húzd meg egyetlen mozdulattal!
6.
A húzás eredményeképpen az övterelő az autó – combokon áthaladó – biztonsági hevederét az ülőfelület felé húzza, megakadályozva ezzel, hogy a heveder a pocakon áthaladva a magzatra nyomást gyakoroljon. A húzással beállított hosszúság fix, az nagy erőhatás során sem enged!
7.
Az autó elhagyásakor lazítsd az övterelő alsó hevederét egyetlen húzó mozdulattal!
8.
Válaszd szét a terhes biztonsági övterelő ülőfelületét és az autó biztonsági övére patentolt szorító-lazító egységet!
9.
Kapcsold ki az autó biztonsági övét! A gépkocsit elhagyva a biztonsági övterelő szorító-lazító egysége az autó biztonsági övén, a szivacsos ülőfelület pedig az autó ülésén marad.Továbi használatA további használatok lényegesen gyorsabban elvégezhetők!

1. Helyezkedj el az autóban!

2. Kapcsold be az autó biztonsági övét!

3. A terhes övterelő csatjának segítségével csatold össze az ülőfelületet és a biztonsági övön csúszó szorító-lazító egységet!

4. Egyetlen húzó mozdulattal igazítsd testedre a biztonsági övterelőt!

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.