mamas-papas

Pocket Sprung matrac kiságyhoz

49 990 Ft

Kitűnő táskarugós matrac Az egyik legegyszerűbb táskarugós matracunk kitűnő alátámasztást biztosít az elkövetkezendő években köszönhetően a rugóknak, melyek egyedien alkalmazkodnak…

5 készleten

Leírás

Kitűnő táskarugós matracAz egyik legegyszerűbb táskarugós matracunk kitűnő alátámasztást biztosít az elkövetkezendő években köszönhetően a rugóknak, melyek egyedien alkalmazkodnak a súlyhoz és a formához. A levehető puha huzat teljes hosszában cippzárazható, így könnyű levenni és a forgatható tervezésnek köszönhetően évekig jó. És mint a legtöbb matracunk, ez is 10 cm mély és forgatható.Miért ajánljuk?- Tartós használat -évekig tökéletes
– Kitűnő alátámasztás- kitűnő alátámasztást nyújt a gyermekek fejének és nyakának
– Kitűnő belső szellőzés – kitűnően tud a levegő áramolni
– Vízálló réteg – így megfogja a nedvességet
 Forgatható – így továbbtartó alátámasztást nyújt- Megfordítható -fekvőfelületét fordíthatod lefelé és vissza, így még tartósabb – Kellemes és vastag – 10 cm-es vastagság
– Újszülött kortól
– Ma: 139 X Sz: 69 X Mé: 10 cm kb.
– Mosógépben 60°C-on mosható huzat

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 10.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 10.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.