Mózeskosár – Welcome to the World
Mózeskosár – Welcome to the World
Mózeskosár – Welcome to the World
Mózeskosár – Welcome to the World
Mózeskosár – Welcome to the World
mamas-papas

Mózeskosár – Welcome to the World

54 990 Ft

Gyönyőrű vesszőből font kosár stílusos bőr fogantyúval, ez a mózeskosár ideális első alvókörnyezet Babád számára. A kosár egy prémium pamut huzattal van ellátva, habmatraccal és 2.5 tog-os kézi készítésú takaróval a tökéletes éjszakai kényelemért..- A

Leírás

Gyönyőrű vesszőből font kosár stílusos bőr fogantyúval, ez a mózeskosár ideális első alvókörnyezet Babád számára. A kosár egy prémium pamut huzattal van ellátva, habmatraccal és 2.5 tog-os kézi készítésú takaróval a tökéletes éjszakai kényelemért..- Ajánljuk: újszülött kortól
– Méretei: Huzat: 105 x 67cm Kosár: 90 x 55cm
– Mosógépben mosható
– Összetétel: Huzat: kívül – 50% pamut; 50% lenvászon Bélés: – 50% pamut; 50% poliészter Töltés – 100% poliészter Paplan: – 100% pamutBiztonság:Ez a termék kizárólag olyan gyermek számára ajánlott, aki nem tud magától felülni és nem tudja magát térdre feltolni. Legfeljebb 9 kg-os gyermek számára használható.- A mózeskosár állvány nem tartozéka, azt külön lehet megvenni hozzá.

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.