mamas-papas

Mia Pelenkázókomód – Kavicsszürke

169 990 Ft

Ikonikus Mia bútorcsaládunk részeként ez a pelenkázókomód rengeteg tárolóhelyet biztosít a babaholmiknak mialatt tökéletes pelenkázórész került a tetején kialakításra. A Mia komód / pelenkázó fehér és modern kavicsszürke színben kapható ás stílusos kü

2 készleten

Leírás

Ikonikus Mia bútorcsaládunk részeként ez a pelenkázókomód rengeteg tárolóhelyet biztosít a babaholmiknak mialatt tökéletes pelenkázórész került a tetején kialakításra.A Mia komód / pelenkázó fehér és modern kavicsszürke színben kapható ás stílusos külsőt biztosít minden idők babaszobájának.

Pelenkázó – öltöztető

2 az 1-ben funkciójával a Mia komód egyben pelenkázó is. Bármely Mamas & Papas pelenkázó matrac illik bele, így biztonságos helyen tudod babaádat pelenkázni. Ha már nincs szükséged a pelenkázó részre egyszerűen távolítsd el és egy gyönyörű komódot kapsz.
3 mély fiók

3 mély és tágas fiók rengeteg pakolóhelyet biztosít a szükséges babacuccoknak. Takarótartó rúddal is felszerelt, hogy közel tarthasd a szükséges holmikat.
Kavicsszürke szín

Fenyő elemekből készült ez a Mamas & Papas komód, amely kiváló minőségű, szürkére festett színe pedig kombinálható minden Mia kavicsszürke bútorral.

  • Méretek: Ma:95cm x Szé:96cm x Mé:50cm kb.
  • Újszülött kortól11kg-ig.(12 hónapos korig kb.)
  •  

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 10.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 10.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.