Leírás

Megújult hintázó pihenőszékünk, két interaktív játékkal, hintázási sebesség beállítással, lapra csukható kialakítással, hogy bárhová magatokkal tudjátok vinni. Egyenletes mozgásával hozzájárul gyermeked békés pihenéséhez. Újszülött kortól kb. 6 hónapos korig ajánljuk. Tulajdonságok & előnyök:
– Lapjára csukható, így könnyedén magaddal viheted és a tárolása is egyszerűbb
– Ötféle altatódal járul hozzá a pihentető környezethez
– A hintázás sebességét úgy állíthatod be, ahogy gyermekednek a legoptimálisabb
– Két interaktív játékkal, melyek mindig kéznél vannak
Ajánljuk: újszülött kortól – kb. 6 hónapos korig
Méretei: kb. Ma.: 68 x Szé.: 47 x Mé.: 63 cm
4 db C elemmel működik (nincs a csomagban)Figyelmeztetés! Soha ne hagyd gyermeked felügyelet nélkül!

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.