Done by Deer Étkészlet, Happy dots, kék
done-by-deer

Done by Deer Étkészlet, Happy dots, kék

10 990 Ft

Legkedvesebb barátaid segítenek, hogy mindent megegyél! Az édes ajándékdoboz még jobban felcsigázza a kis evőket. Vidám pöttyök táncolnak Elphee elefánt körül

9 készleten

Leírás

Legkedvesebb barátaid segítenek, hogy mindent megegyél! Az édes ajándékdoboz még jobban felcsigázza a kis evőket. Vidám pöttyök táncolnak Elphee elefánt körül a tányérodban és tálkádban és felpillant rád a Yummy bögréd aljáról, ha megittál mindent. Az előke minden félreeső darabkát felfog.
– Jó étvágyat!
A csomag tartalma:
Pöttyös Yummy tányér Ø20,5 cm, Pöttyös Yummy tálka Ø13,5×5 cm & Yummy Bögre Ø7,5×8,5 cm, zsebes előke 38×29 cm
Anyaga: 100% melamine, nem tartalmaz formaldehidet! Ne használd mikróban.
Tisztítás: Mosogatógépben mosható. Az előke 30 fokon mosható, centrifuga és szárítógép nem használható.
Ne használd mikróban.

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.