Leírás

Fantasztikus, összehajtható utazóhinta levehető tetővel kisbabád számára, villogó fényjátékkal és MP3 lejátszóval, így együtt hallgathatjátok a kedvenc zenéidet!

Miért ajánljuk?

5 hinta sebesség – válaszd a növekvő babádnak legmegfelelőbbet (az újszülöttek számára ringató funkció). Ez az egyedülálló hinta csak akkor lendül mozgásba, amikor babád már benne ül

– Kétféle villogó fényjáték a tetőbe építve, a tető levehető, magassága állítható.

– MP3 lejátszódat csatlakoztathatod hozzá, így együtt hallgathatjátok a te zenédet, vagy választhattok a beépített altatódalok, mondókák, vagy mesék közül

Ajánljuk : Újszülött kortól 6 hónapos korig

Méretei: Ma: 68 x Sz :47 x H : 63 cm kb.


4 baby elem és két ceruzaelem szükséges hozzá (ezek nem tartozékai a modellnek)

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 10.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 10.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.