Leírás

Az átalakítható babakocsi.Miért ajánljuk?- Mono mód – a tökéletes választás egy gyermeknek
– Néhány kattintással átalakítható
– Extra védelem – állítható kupolája véd a nappal, széllel, esővel szemben
– Nagy tároló rész – oldalsó és alsó tárolójának köszönhetően a kocsikázás sosem volt még ennyire egyszerű!Tulajdonságok és előnyök:- Az első naptól – a mózeskosár kompletten a csomag része
– Mózeskosara, ülése önmagában megáll a földre téve
– Bárhová mehettek vele – nagy több-terepes kerekeinek köszönhetően zökkenőmentesen kocsikázhattok akár hepehupás felszíneken, akár a városban
– Szép és praktikus – egy darabban összecsukható és állítható, így a tárolás gyerekjáték
– Autósülés kompatibilis
– 2 kerekes pozíció – tökéletes homokon és hóban is
– Egy kézzel használhatod – az ülést egyetlen kézzel meg tudod fordítani vagy hátra tudod dönteni, így az egyik kezed mindig szabadon marad
– A tolókar magassága állítható – kényelmes séta a magasságodhoz igazodva
– Megfordítható ülés – így kisbabád nézhet feléd vagy a külvilág felé
– Hátradönthető ülés – gyermeked ülhet egyenesen, félig vagy akár teljesen is hátradöntheted őt pihenés vagy szunyókálás közben
– A jövőre nézve – átalakíthatod duo módba, amikor bővül a család
Ajánljuk: újszülött kortól 17 kg-os súlyig
Méretei: Ma: 90 x Szé: 60 x H: 75cm kb.
Méretei összecsukva: Ma: 52 x Szé: 60 x H: 93cm kb.
Súlya: 13kg kb.
Tartalmazza: váz, ülés/mózeskosár keret, mózeskosár alap, mózeskosár felső rész, választott huzat, kapaszkodó, esővédő, oldalsó kosár és bevásárló kosárAkár egy gyermeked van, akár kettő vagy ikreid;ez a babakocsi tökéletes mindegyikhez. Mindössze 3 kattintással a Bugaboo Donkey egy teljes méretű mono babakocsiból teljes méretű duo babakocsivá alakítható,ha megvásárolod hozzá a bővítő csomagot. Rugalmas tárolási lehetőségeivel számodra is van elég hely pakolni. A városi közlekedés sosem volt még ennyire egyszerű!

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.