bugaboo

Bugaboo Donkey Duo váz a választott huzattal – Törtfehér

463 600 Ft

A babakocsi, ami hozzád alkalmazkodik. A vázra erősíthető második ülésnek köszönhetően a Bugaboo Donkey Duo-val egyszerre két gyereket is tolhatsz vele.

Elfogyott

Leírás

Bugaboo Donkey Duo váz a választott huzattal – Törtfehér
A Bugaboo Donkey Mono tudása két gyereknek.Ha olyan babakocsira vágysz, ami minden tekintetben alkalmazkodik aktuális igényeidhez, akkor a Bugaboo Donkey-t imádni fogod! A váz majdnem ugyanolyan, mint a Bugaboo Donkey Mono esetében, de ráerősíthető második ülésnek köszönhetően szükség esetén egyszerre két gyereket is tolhatsz vele.Ez még nem minden! Ha esetleg csak az egyik gyerkőccel indultok útnak, szereld le a második gyerekülést, és tedd a helyére a tárolót, ami minden holmidat elnyeli.Miért ajánljuk a Bugaboo Donkey Duo-t?

  • a hatalmas kupola véd az erős napsütés, a szél és az eső ellen
  • a nagy oldalsó tárolóban elfér a holmid
  • a mózeskosár a csomag része, így a babakocsit újszülött kortól használhatod
  • terepen is számíthatsz rá: a széles, nagy átmérőjű kerekek egyenetlen útfelületen, hóban és homokban sem hagynak cserben
  • esernyőre csukható, könnyű tárolni
  • állítható magasságú tolókar
  • könnyen megfordítható ülés: egyetlen kézzel megváltoztathatod az ülésirányt
  • 3 pozícióban állítható ülés
  • autósülés kompatibilis

Ajánljuk : újszülött kortól 17 kg-os súlyig
Mérete: Ma: 90 x Szé: 74 x H: 75cm kb.
Méretei összecsukva: Ma: 52 x Szé: 74 x H: 93cm kb.
Súlya: 15 kg kb.A csomag tartalma : váz, 2 ülés/mózeskosár keret, 1 mózeskosár alap, 1 mózeskosár felső rész, választott huzat, 2 kapaszkodó, 2 esővédő, oldalsó kosár és bevásárló kosárA Bugaboo Donkey Duo sok mindent tud, de a csomaghoz nem tartozik játék ….pedig arra biztosan szükségetek van, ugye?

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.