mamas-papas

Babyplay univerzális etetőszék tálca

7 990 Ft

15 készleten

Cikkszám: 412282701 Kategóriák: , ,
Leírás

Az univerzális Babyplay tálca, a legtöbb etetőszékhez használható. Tökéletes szórakozást nyújt a gyerekeknek az étkezések előtt és után.

9 interaktív funkciójával és 24 különböző játékkal hosszú ideig jó szolgálatot tehet nektek. Nagyszerű segítség számodra és izgalmas játék szemed fényének, az etetések előtti és utáni teendőid alatt.* Baby Snug székünkkel nem kompatibilis

Miért ajánljuk?

– A 9 interaktív funkció és a 24 különböző játék hatékony segítség a babák fejlődéséhez

– Számtalan minta, vidám színek, izgalmas textúrák biztosítják a folyamatos stimulációt

– Minőségi elfoglaltságot biztosít gyermeked számára, addig amíg elkészíted neki a finom ebédet

– Tapadókorong biztosítja a tálca rögzítését bármilyen felületen.

– A játékokat rögzíteni lehet, így nem fognak állandóan a földön kikötni

– 9 interaktív funkcióval: csörgő, tekergethető rugalmas szár, forgatható labda, texturált szirmok, biztonságos babatükör, gyöngyök, rágóka és képeskönyv

Ajánljuk: újszülött kortól

Méretei: Ma:120cm x Szé:30cm x Mé:20cm.

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 10.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 10.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.