Leírás

Armadillo Sport babakocsi – Petrol Blue
Felfedezésre született. Az Armadillo Sport-tal bárhova elmehetsz.
Ha szeretsz aktívan élni, akkor az Armadillo Sport három vaskos kerekével és rugós felfüggesztésével bármilyen terepen megállja a helyét és közben gyermeked kényelme is garantált. Fürge és tágas, az egyetlen kérdés: Hova szeretnél menni?Tulajdonságok & előnyök: Három vaskos kerék és kiváló rugós felfüggesztés
A vízszintes pozíció elősegíti a természetes és egészséges alvást
Az extra-nagy ülés elegendő helyet biztosít a kinyújtózáshoz
Az Armadillo Sport helytakarékos és egy kézzel is könnyedén összecsukható
-UPF 50-es anyagból készült kupola maximális védelmet nyújt az UV sugárzással szemben és feltekerhető szellőzővel is rendelkezik
Állítható tolókar, hogy a babakocsi irányítása mindig gyerekjáték legyenHa azt szeretnéd, hogy kisbabád minden útra mosolygósan induljon el, válassz egy babakocsira való fellógatható játékot. Ajánljuk : Újszülött kortól – 15 kg-os súlyig
Méretei : Ma.: 105.5 x Szé.: 57.5 x Ho.: 100.5 cm kb.
Méretei összecsukva: Ma.: 70 x Szé.: 57.5 x Ho.: 48 cm kb.
Súlya: kb. 10.6kg
Tartalmazza: váz, ülés, biztonsági öv, kapaszkodó, bevásárló kosár, pohártartó és esővédőNézd meg a többiesernyőkocsinkatis!

Szállítási információk

Standard szállítás

Bútor szállítás

A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

Magyarország

A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.