Mamas and Papas tippek

Személyes tanácsadás kismamáknak – ingyenes, jelentkezz most!

A személyes tanácsadás szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást. A beszélgetés során elmesélheted, hogy milyen környéken laktok – sík a terep, vagy emelkedővel, esetleg lépcsővel tarkított – , autóval vagy inkább tömegközlekedéssel fogtok a babával mozogni, külön szobát terveztek neki, vagy az elején még veletek alszik, bármit, amit szívesen megosztasz velünk. Ezek alapján veled együtt közösen határozzuk meg, hogy mely termékek a legmegfelelőbbek számodra és babádnak. A személyre szabott tanácsadás nemcsak abban segít, hogy megtudjuk, mire van szükséged, hanem abban is, hogy mire nem. Ezt a beszélgetést te irányítod, a kulcs a te kezedben van!

És hogy mit nyújtunk?

Köszöntő ajándék

Ennek a fontos eseménynek veled együtt szeretnénk örülni, ezért a tanácsadás során meglepünk egy prémium ajándékkal.

Személyre szabott tanácsadás stresszmentesen

Az interaktív és oldott hangulatú személyes tanácsadás segít feltárni, hogy mi az, amire valóban szükséged van és mi az, amire egyáltalán nincs.

Lazíts a privát tanácsadó sarkunkban

Gondoskodunk róla, hogy a tanácsadás laza, oldott hangulatban teljen, frissítővel kínálunk, és annyi időt hagyunk a kérdések tisztázására, amennyire csak szükséged van, itt minden úgy történik, ahogy te szeretnéd.

A tanácsadás ingyenes, vásárlás esetén személyre szabott, egyedi kedvezményekben részesítünk!

Élj a lehetőséggel, jelentkezz most!

Vélemény, hozzászólás?