Babakocsi, Mamas and Papas tippek

Stokke Xplory vagy Stokke Trailz babakocsi? Mi a különbség?

A stílusos és innovatív Stokke babakocsik teljes kínálatát megtalálhatod nálunk, akár prémium, terep, vagy kicsire összecsukható városi babakocsit keresel. A Stokke babakocsik könnyen kezelhetőek, praktikusak és gondos ergonomikus kialakításuknak köszönhetően egyaránt kényelmesek babának és mamának is, nagyszerűen illeszkednek a család életmódjához. A különbségek pont ebben rejlenek, a tervezők igyekeztek az egyes típusokat a családok eltérő életmódjához igazítani, most megnézzük melyek a lényeges különbségek és hasonlóságok a Stokke Xplory és a Stokke Trailz babakocsik között.

Stokke Xplory babakocsi, ahol első a kapcsolat

A Stokke Xplory olyan babakocsi, ahol a kapcsolat az első, ezért a tervezők különös hangsúlyt fektettek arra, hogy a baba minden percben élvezhesse a mama közelségét. A Stokke Xploryt úgy alkották meg, hogy magassága állítható legyen, így a baba kényelmesen elérhető távolságba kerül, a közelség megkönnyíti a baba és a mama közti párbeszédet is, ami biztonságérzettel tölti el a kicsiket.

Stokke Xplory V6 babakocsi

327 900 Ft377 480 Ft

Minden egyes centimétert a babakocsink magasságának állíthatóságában azért tervezett a Stokke, hogy babád minél közelebb lehessen hozzád. Intuitív design jellemzi a Stokke Xplory babakocsit, amelyet álom tolni.

Az ülés a szülő felé, illetve a külvilág felé is fordítható, valamint három különböző pozícióba állítható: alvó, pihenő és aktív, a változtatható ülésmagasságnak köszönhetően eltérő magasságú asztalokhoz igazítható, így a baba is részt vehet a családi összejöveteleken éttermekben, kávézókban.

A kerekek 360 fokban forognak, így a babakocsi a legszűkebb utcákban és sarkokon is jól irányítható. A tömör kerekek ellenállnak a defektnek, és különösebb karbantartást sem igényelnek. A váz karcmentes, a textilek vízlepergetők, egy sima nedves ronggyal könnyen tisztán lehet tartani.

Stokke Trailz, az igazi, belevaló terep babakocsi

A Stokke Trailz babakocsit olyan családoknak ajánljuk, akik sok időt töltenek a szabadban és imádnak a babával a természetben kalandozni. A Stokke Trailz kiválóan megbirkózik a különböző terepviszonyokkal, minden időben és minden terepen nagyszerűen megállja a helyét! Éppen ezért fontos, hogy erős legyen, a Stokke Trailz vázszerkezete masszívabb, mint a Stokke Xploryé, nagy levegővel töltött kerekei vannak és kimagasló a kerékfelfüggesztése, hogy zökkenőmentes legyen a séta. Az első kerekeket rögzíteni lehet, az ergonomikus tolókar állítható, ez mind-mind a könnyű manőverezést szolgálja. A babakocsi tárolórekesze nagyobb, mint a Stokke Xploryé és vízálló anyagból készült, hogy egy kirándulás során megóvja annak tartalmát a portól és az esőtől.

A Stokke Trailz esetében az ülés ugyanúgy állítható, a szülő-baba kapcsolat meglétére itt is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők. A tágas mózeskosár a puha, belső bélésnek köszönhetően jól párnázott, ami extra kényelmet  és biztonságot nyújt a babának rázósabb terepen is. A nagyméretű kupola szellőzése kiváló, hogy jó legyen a levegő és alacsony legyen a páratartalom a belső térben.

Mindkét babakocsi vázához mózeskosár és autósülés is csatlakoztatható.

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon mi vagyunk a Stokke márka prémium forgalmazója, ami azt jelenti, hogy nálunk a legszélesebb kínálat és a limitált szériás babakocsik is kizárólagosan a mi üzleteinkben érhetők el.

Nézz körül üzleteinkben és a webshopunkban!

Ajánlott bejegyzések

One thought on “Stokke Xplory vagy Stokke Trailz babakocsi? Mi a különbség?

  1. dmuelle szerint:

    Tiboldi Tünde, thanks! And thanks for sharing your great posts every week!

Vélemény, hozzászólás?