Stokke Trailz

 

Robosztus és kényelmes, bármilyen  terepen könnyedén suhanó babakocsi a világ felfedezésére tervezve.

 

A Stokke Trailz babakocsit mozgásra tervezték, így könnyedén és kényelmesen eljuthattok vele bárhova, évszaktól és tereptől függetlenül.

A Stokke Trailz a klasszikus skandináv stílust és funkcionalitást ötvözi.  Minden részlete prémium minőségű, fekete váza elegáns, mégis robosztus. A nagy átmérőjű, defektnek ellenálló kerekei bármilyen terepen helytállnak.  A stabil szerkezettel kiegészítve az újragondolt sportülésben és mózeskosárban garantáltan biztonságban és kényelmesen utazik a szemed fénye.

AZ ÚJ TERVEZÉS JELLEMZŐI

  • Robosztus szerkezet minden terepre
  • Születéstől használható a mózeskosárral
  • Nagy, felfújhatós sportkerekek és defektnek ellenálló klasszikus kerekek
  • Szülő felé vagy menentirányba állítható ülés
  • 33 kilóig terhelhető váz
  • Tágas, vízálló ülés alatti bevásárlókosár (kb. 10 kg-ig)
  • Választható bőrhatású tolókar
  • Stokke hordozóval kompatibilis, adapter segítségével egyéb márkájú hordozóval is

BABAKOCSIVAL GYALOGOSAN

A belvárosban

A Stokke Trailz minden igényt kielégít a városban. Kiválóan manőverezhető, így a bukkanós járdákon, macskaköveken is könnyedén haladhattok. A bőr hatású tolókar kifinomult, a vízálló ülés alatti kosár pedig rengeteg tárolóhelyet biztosít a bébi kiegészítőknek, vagy a bevásárlásnak.

TENGERPARTI SÉTÁK

A strandon

A Stokke Trailz-zel bármikor készen állhattok a kalandra. Bármilyen terepen könnyedén haladó kerekei a tengerpart homokjában is egyenletesen siklanak. A Stokke Trailz része a kihajtható kupola, ami nemcsak 50+ védelmet biztosít, de kiválóan szellőzik is. Az sem baj, ha kicsit koszos lesz a kaland során, mert a tárolókosár vízálló és az anyagok mosógépben moshatók.

BABAKOCSIVAL A JÁRATLAN UTAKON

A természetben

A természetjárás fejleszti a gyerekek érzékelését, és segíti kialakítani a természethez való kötődést. Az aktív családoknak tökéletes választás a Stokke Trailz, mert erős és ellenálló, így bármilyen terepen könnyen irányítható. A felfedezőket az időjárás sem tarthatja vissza a természetjárástól, nekik külön kiegészítők készültek.

A klasszikus, illetve terepkerék  felváltva használható attól függően, hogy merre visz az utatok.

Jellemzők

A sportüléshez kényelmes lábtámasz is tartozik, és az újszülött bélés használatával a legkisebb babák is biztonságban utaznak.

Pihe-puha belső és védelmező kemény külső jellemzi az újragondolt mózeskosarat, ami az újszülöttek számára kényelmes fekvőhely pihenésre és alvásra egyránt.

A legjobb, hogy a sportülés és a mózeskosár is magasan helyezkedik el a Stokke Trailz babakocsin ezzel is segítve a folyamatos szemkontaktust és kapcsolódást közted és babád között.

Nézd meg a Stokke Trailz babakocsit sportüléssel!

Nézd meg a Stokke Trailz babakocsit mózeskosárral!

Stokke Trailz Kiegészítők

A Stokke Trailz babakocsit úgy tervezték, hogy közvetlenül az étkezőasztalhoz állítható legyen, így emelve babádat a család szívébe és elősegíti, hogy mellettetek tanulhasson, fejlődhessen.
Sok színben elérhető, számtalan kiegészítő vásárolható hozzá. Állítsd össze a stílusodhoz leginkább illőt!