Játék

Nyerj gyermekbarát Nosiboo orrszívót!

Szülőként felelősek vagyunk gyermekeink egészségéért, aminek fontos része az orr tisztán tartása. A kicsik nem tudják kifújni maguktól az orrukat, ezért segíteni kell nekik, hiszen az orrban pangó váladék számos betegség forrása lehet! Erre kínál hatékony megoldást a magyar fejlesztésű Nosiboo orrszívó család, amit orvosok segítségével alkottak meg. Az orrdugulások elsődleges szezonja a téli hónapokat érinti, hiszen akkor sokkal több a megfázás, nyáron viszont nem feledkezhetünk meg az allergiás tünetekről, ami szintén intenzív orrfolyással jár.

Allergiás jellegű tünetek

Allergiás jellegű tünetek már kis korban is előfordulhatnak. Ilyenkor a tüsszögés, szemviszketés mellett a melléküregek nyálkahártyája megduzzad, és rengeteg váladékot termel. A váladék az orrüreg felső részéből orrfújással eltávolítható, de az arcüregekbe visszafolyik és az arcüreg anatómiája miatt nem tud távozni. Az ott pangó nyákos váladék táptalaj a baktériumok és vírusok számára, emellett akut melléküreg-gyulladást okozhat.

Hogyan segít a Nosiboo?

A fiziológiás oldattal együtt alkalmazott orrszívással eltávolítjuk a melléküregekben pangó allergén váladékot és átmossuk az orrot. Ezzel elkerülhetjük a felülfertőződést és csillapíthatjuk az orrfolyással, tüsszögéssel, szemviszketéssel járó tüneteket.

A természetes fiziológiás oldat és az orrszívás kombinációjával csökkenthető a gyógyszeres kezelések száma és a non-steroid orrspray-k alkalmazása. – mondja Streitmann Walter és Mátrabérci Zsolt, a Nosiboo tervezői.

Nyerd meg a gyermekbarát Nosiboo orrszívó egyikét! Válaszolj az alábbi kérdésre: 

Milyen kombinációval lehet csökkenteni az allergia szezonban a gyógyszeres kezelések és a non-steroid orrspray-k alkalmazását? (A választ a fenti szövegben megtalálod!)

Írd meg nekünk az elmeny@mamasandpapas.hu címre válaszodat. Továbbá a játékban való részvétel feltétele még, hogy legyél a Nosiboo facebook oldalának, és a Mamas & Papas facebook oldalának a követője! Sorsolás: 2014.07.12. péntek. A nyertest e-mailben is értesítjük!

Ajánlott bejegyzések

One thought on “Nyerj gyermekbarát Nosiboo orrszívót!

  1. Pilcz-Hosszú Zsófia szerint:

    Nagyon tetszik!

Vélemény, hozzászólás?