Mamas and Papas tippek

Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

Egy kicsit, de leginkább nagyon, mindig meg lehet csúszni a karácsonyi ajándékok bevásárlásával! Ezzel az összeállítással szeretnénk segíteni abban, hogy igazán szép és jó ajándékokat találjatok kisfiúknak és kislányoknak egyaránt…

…. és mindet még időben:)

A legjobb barát

Tündéri plüssfigurák várják, hogy a kislányok örökbe fogadják őket, és elválaszthatatlan barátok legyenek jó időre. 🙂 Vannak kifejezetten hercegnős babák és klasszikus mackók is, mind – mind téli, karácsonyi kiadásban! Ezek azok az ajándékok, amik telitalálatok, hiszen egy jó választással tényleg hosszú távon lehet velük örömet szerezni.

Természetesen a kisfiúk számára inkább a vagány, kalózfigurát ajánljuk, de a klasszikus Mikulás sem hiányozhat a játékai közül!

Hintaállatok

Nincs az a tipegő kisgyerek aki ne szeretne felpattanni a hintaló hátára és elvágtatni vele oda, ahova a fantáziája röpíti. Tizenkét hónapos koruktól a gyerekek elkezdik ismételgetni azokat a zajokat és hangokat, amiket hallanak és játékos képzeletük szárnyalni kezd. Hintalovaink a különböző textúrákkal és hangokkal segítik a fantáziavilágba és az akár órák hosszan tartó izgalmas játékba.

Az első karácsony gyermekeddel

Lehet, hogy ezek apró ajándékoknak tűnnek, de jelentőségük annál nagyobb lehet.

Kislányunk kéz-és láblenyomatát könnyen megörökíthetjük, amit aztán a következő években is fel lehet majd akasztani a karácsonyfára.

Alkalmi ruhák

Karácsonykor minden gyermeknek különleges öltözék jár. Aktuális ruhaválasztékunkat kisfiúk számára keresd a webáruházban. Természetesen a kislány ruhákról sem feledkeztünk meg.

Vidámság, kényelem és praktikum az ünnepi időszakban. Ezekben az összeállításokban egyetlen kisfiút sem kerülhet el az ünnepi hangulat. A Télapószett és a kétrészes karácsonyi együttes tökéletes választás a kis izgő-mozgóknak.

Praktikum és design

Hat hónapos kortól ajánljuk ezt a széket, ami több funkcióval is megörvendezteti az anyukákat és babákat. A gyermek pihenni, játszani és enni is tud benne. Puha betétje kivehető, így egészen három éves korig használható, tálcája le- és felszerelhető, és ami a legjobb, hogy biztonságosan székre is lehet helyezni etetéshez.

Klasszikus hógömbök

A hógömböket megrázva mindig egy bájos világ tárul gyermeked elé. Nagyon szép kiegészítője lehet a babaszobáknak,  a zenélős, ünnepi kiadása pedig örökre emlékeztetni fogja az egész családot az első közös Karácsonyra.

Ajánlott bejegyzések

One thought on “Karácsonyi ajándékötletek gyerekeknek

  1. Józsa Katalin szerint:

    Ajánlom mindenkineja mert nagyon jók!üdv

Vélemény, hozzászólás?