Karácsony

Karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek

Karácsony közeledtével elég sok fejtörést okoz, hogy olyan ajándékot találjunk a gyermekek számára, amivel a legnagyobb örömet tudjuk szerezni nekik. Ehhez általában nemcsak a vágyaikat érdemes ismernünk, hanem gondolnunk kell az életkori sajátosságaikra, egyéni adottságaikra, sőt a személyiségvonásaikra is. Ha még nincs ötleted, hogy milyen ajándékkal lepd meg csemetédet karácsonykor, vagy bizonytalan vagy a választásban, nézd meg a következő ajándék ötleteket fiúknak és lányoknak, korosztály szerint!

Ajándék babáknak

Azt gondolhatnánk, hogy csecsemőknek nehéz ajándékot választani, de valójában sok olyan játék van, ami a szabad játék öröme mellett még a fejlődésüket is segíti. Egy  kis játékokkal felszerelt pihenőszék vagy egy játszószőnyeg szuper választás lehet az apró felfedezőknek. Tehetünk mellé egy karácsonyi rongyit is, ami garantáltan a baba kedvencei közé fog tartozni. Az első  közös karácsony a babával különleges élmény, amire sokáig szeretnénk emlékezni. Gondolatban zárd be az ünnepi hangulatot ebbe a csodás, kézzel festett első karácsonyom díszgömbbe, és őrízd meg örökre!

Karácsonyi ajándékok totyogóknak

A totyogó csöppségek számára már kezd kinyílni a világ. A lakásban tett állandó felfedező túráik során jó, ha elkíséri őket egy hű társ, egy pihe-puha plüssfigura, amelyből éjjel kedvenc alvócimbora válhat.  A Sophie zenélő telefon lehet csöppséged első telefonja, kellemes dallama megnyugtatja és a gombok elmélyült nyomogatása neked is hozhat néhány nyugodt percet. A kislányok életkortól függetlenül odavannak az unikornisokért, ez a hinta unikornis telitalálat, ha a tökéletes karácsonyi ajándékot keresed.

Ajándék ötletek kisgyermekeknek

A kisgyermekeket meglephetjük ruhával, könyvvel, játékkal a lényeg, hogy meglepetés legyen. Ez a pingvines játéktároló zsák alig várja, hogy megtöltsd meglepetésekkel és kisebb játékokkal. Kerülhet bele például kislányoknak egy ilyen édes rongybaba, fiúknak pedig egy hátizsák, így mindenhová magukkal tudják vinni a legféltetebb kincseiket.

További ajándék ötletekért látogass el üzleteinkbe és a webshopunkba! Tedd velünk emlékezetessé az ünnepeket!

Ajánlott bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?