Mamas and Papas tippek

Játszunk a színekkel – Tavaszi gyerekdivat 2014

Lassan beköszönt a tavasz, éledni kezd a természet, ismét ezer színben látjuk majd a világot! A frissesség és lendület hatása az öltözködésünkön is megjelenik, hiszen ilyenkor szeretünk élénk, harsány színű ruhákba bújni, legyen szó felnőttekről, vagy gyerekekről.

Mostani összeállításainkból kiderül, mik lesznek a legtrendibb vonulatok és gyerekoutfitek 2014 tavaszán a kislányoknak és kisfiúknak egyaránt!

A minták sokszínűsége idén is telitalálat lesz, pláne, ha kombinálod is őket! Bátran tedd össze a virágosat a csíkossal, a pöttyöset a kockással, a lényeg, hogy a színek harmonizáljanak egymással!

A kislányok mindig tündériek ha ruháról, vagy kis szoknyákról van szó, egy kényelmes és laza leggings viszont mindig vagány viselet a hozzá passzoló hosszú, vagy rövid ujjúval, amin lehetőleg legyen egy feltűnő print vagy masni.

A kisfiúknál inkább csak a csíkok és kockák kerülnek előtérbe, amit nagyon jól lehet kombinálni az egyszínű nadrágokkal, mellényekkel és kabátokkal. Egy vastagabb zakókabát például nagyon trendi viselet egy csíkos hosszú ujjúval és egy vászonnadrággal.

Ami soha sem tud kimenni a divatból, az a farmer! Az viszont újdonság, hogy minél merészebb darabot választasz ebből az anyagból gyermekednek, annál divatosabb lesz. A piros és okkersárga nem hiányozhat a ruhatárból, a szimpla kék mellől!

Természetesen az élénk színek mellett a pasztelles árnyalatok is divatosak lesznek. A halvány barack, rózsaszín, kék, lila és sárga mind-mind jó választás, pláne ha olyan motívumokkal kapcsolódnak össze, amik abszolút a kislányok kedvence.

A kisfiúknál nem lehet megunni a kapucnis vagy galléros pulcsikat, a geometrikus mintákat, a pufi mellényeket, amik nagyon praktikusak az évszakváltásoknál, és a kantáros nadrágokat, amik idén ismét divatosak lesznek!

A legjobb, ha hagyjuk kibontakozni a gyermeket, hogy olyan ruhát válasszon ki magának, ami igazán tetszik neki és jól érzi magát benne. Nagyon meglepő tud lenni, amikor kiderül, hogy már igen kis korában nagyon jó ízléssel és harmóniával tudja magának összeállítani, hogy mit szeretne felvenni.

Aktuális kínálatunkat keresd a webáruházban és üzleteinkben!

Ajánlott bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?