KOLLEKCIÓK

LILYBELLE WOODS

Legyetek részesei az elbűvölő mezei és erdei kalandoknak! A Mamas & Papas Lilybelle enteriőr kollekciója a csodás virágos mezőkre repít titeket. A mintákat az erdei élővilág ihlette: az egyedi darabok egy nyuszi és az ízletes pitypangok történetét illusztrálják.

BIG TOP TALES

Tedd igazán izgalmassá és színessé gyermeked első babaszobáját! Kézzel rajzolt illusztrációk és játékos hímzett cirkuszi figurák, mint fő attrakcióként szereplő oroszlán és elefánt, valamint porondmester és kötéltáncos gazdagítják ezt a puha pamut, élénk színekben pompázó, vidám cirkuszos kollekciót.

SAIL AWAY

A feltűnő kék és friss fehér tengerész színek ihlették ezt az óceán témájú családot. A Mamas & Papas Sail Away enteriőr kollekciója mintás, élénk dizájnt kölcsönöz a babaszobának.  Barátságos bálna karakterével, tengeri csillag és tengeri rák illusztrációival elbűvöli a kicsiket és a szülőket egyaránt. 100% puha pamut babaszobai darabok jellemzik hímzett és steppelt részletekkel díszítve. Egy ilyen világban csöppséged álmában garantáltan messzi vizekre hajózik majd.

DREAM UPON A CLOUD

Letisztult uniszex design, mely igazán ellenállhatatlan. A csillagok és felhőcskék borította textileket a kollekció saját különleges kiegészítőivel teheted még izgalmasabbá. Egy biztos, csöppséged édes álmokat alszik majd ebben a pihe-puha enteriőrben.

MILLIE & BORIS

Az imádott klasszikus Millie & Boris a legnépszerűbb kollekciónk, mely most megújulva tér vissza 2018 őszén/telén. Plüss bársony és prémium pamut anyagok, finoman kidolgozott részletek és hímzések, bájos Millie nyuszi és Boris maci karakterek teszik egyedivé a kollekció darabjait.

WELCOME TO THE WORLD

A népszerű Welcome to the World babaszoba enteriőrt modern design és prémium alapanyagok jellemzik.
A semleges színének és a cuki nyuszi mintának köszönhetően barátságos hangulatot csempészhetsz vele bármely babaszobába, akár kisfiú, akár kislány a csöppséged!

DONE BY DEER

A Done by Deer babaszoba enteriőrök segítségével beköltözik a móka és a kacagás a babaszobákba. A kedves figurák nappal kalandra hívják csöppségedet, míg éjjel éberen vigyázzák álmát! Kislányoknak és kisfiúknak is szuper választás.

STOKKE

A letisztult és modern skandináv designnak köszönhetően a Stokke textilek tökéletes harmóniát teremtenek a babaszobában. Magas minőségű, időtálló praktikus darabok kislányoknak és kisfiúknak is egyaránt ajánljuk.