MEGÉRKEZETT LEGÚJABB BABASZOBA KOLLEKCIÓNK

BIG TOP TALES

Tedd igazán izgalmassá és színessé gyermeked első babaszobáját!

Kézzel rajzolt illusztrációk és játékos hímzett cirkuszi figurák, mint fő attrakcióként szereplő oroszlán és elefánt, valamint porondmester és kötéltáncos gazdagítják ezt a puha pamut, élénk színekben pompázó, vidám cirkuszos kollekciót.

SAIL AWAY

A feltűnő kék és friss fehér tengerész színek ihlették ezt az óceán témájú családot. A Mamas & Papas Sail Away enteriőr kollekciója mintás, élénk dizájnt kölcsönöz a babaszobának.  Barátságos bálna karakterével, tengeri csillag és tengeri rák illusztrációival elbűvöli a kicsiket és a szülőket egyaránt. 100% puha pamut babaszobai darabok jellemzik hímzett és steppelt részletekkel díszítve. Egy ilyen világban csöppséged álmában garantáltan messzi vizekre hajózik majd.

SHEEP & ME

Tökéletes kezdő szett.Puha, finom és kényelmes darabok alkotják a Mamas & Papas egyik legújabb enteriőr kollekcióját. Mind tudjuk, hogy a bárányok számolgatása nagyszerű módja az álomba merülésnek, ezt a bárányos kollekciót is ez ihlette, mely segítségével gyermeked most édesdeden pihenhet éjszaka.

MEGÚJULT MILLIE & BORIS

Az imádott klasszikus Millie & Boris a legnépszerűbb kollekciónk, mely most megújulva tér vissza 2018 őszén/telén. Plüss bársony és prémium pamut anyagok, finoman kidolgozott részletek és hímzések, bájos Millie nyuszi és Boris maci karakterek teszik egyedivé a kollekció darabjait.

WELCOME TO THE WORLD

A népszerű Welcome to the World babaszoba enteriőrt modern design és prémium alapanyagok jellemzik.
A semleges színének és a cuki nyuszi mintának köszönhetően barátságos hangulatot csempészhetsz vele bármely babaszobába, akár kisfiúk, akár kislány a csöppséged!

AVA ROSE

A  fehér és a rózsaszín árnyalatok harmonikus elrendezése teszi elbűvölővé a bájos Ava Rose kollekciót, melyet csipetnyi romantikával fűszereztünk, hogy egy igazán stílusos és egyedi bababirodalmat alkothass szemed fényének!

DREAM UPON A CLOUD

Letisztult uniszex design, mely igazán ellenállhatatlan. A csillagok és felhőcskék borította textileket a kollekció saját különleges kiegészítőivel teheted még izgalmasabbá. Egy biztos, csöppséged édes álmokat alszik majd ebben a pihe-puha enteriőrben.

DONE BY DEER

A Done by Deer babaszoba enteriőrök segítségével beköltözik a móka és a kacagás a babaszobákba. A kedves figurák nappal kalandra hívják csöppségedet, míg éjjel éberen vigyázzák álmát! Kislányoknak és kisfiúknak is szuper választás.

STOKKE

A letisztult és modern skandináv designnak köszönhetően a Stokke textilek tökéletes harmóniát teremtenek a babaszobában. Magas minőségű, időtálló praktikus darabok kislányoknak és kisfiúknak is egyaránt ajánljuk.

AKCIÓS BABASZOBA KOLLEKCIÓK

LITTLE FOREST

SALE – A KÉSZLET EREJÉIG!

A Little Forest kollekció egy felejthetetlen erdei kalandra hívja babádat. Printek és hímzett részletek formájában megjelenő erdei figurák gazdagítják a minőségi anyagokból készült kiegészítőket. Tökéletes választás kisfiúknak!

MILLIE & BORIS

SALE – A KÉSZLET EREJÉIG!

A Millie & Boris enteriőrök között prémium minőségű uniszex, valamint lányos kiegészítőket is találsz. Az uniszex szettet kedves állatfigurák teszik szerethetővé, a lányos változatot szépséges és vintázs virág minták varázsolják egyedülállóan romanitkussá.

NESTLING

SALE – A KÉSZLET EREJÉIG!

Puha, minőségi alapanyagok, színes és játékos minták jellemzik a Nestling kollekciót. A kollekció egyes elemeit bátran variálhatod, hogy egy eredeti és karakteres babaszobát varázsolhass csöppségednek!

PATCHWORK

SALE – A KÉSZLET EREJÉIG!

A Patchwork babaszoba kiegészítők elegáns és időtálló darabok, kislányoknak és kisfiúknak is egyaránt ajánljuk. Nyugodt és békés hangulatot teremthetsz velük a legkisebbek birodalmában!

NIKI JONES

SALE – A KÉSZLET EREJÉIG!