MEGÉRKEZETT LEGÚJABB BABASZOBA KOLLEKCIÓNK

SAIL AWAY

A feltűnő kék és friss fehér tengerész színek ihlették ezt az óceán témájú családot. A Mamas & Papas Sail Away enteriőr kollekciója mintás, élénk dizájnt kölcsönöz a babaszobának.  Barátságos bálna karakterével, tengeri csillag és tengeri rák illusztrációival elbűvöli a kicsiket és a szülőket egyaránt. 100% puha pamut babaszobai darabok jellemzik hímzett és steppelt részletekkel díszítve. Egy ilyen világban csöppséged álmában garantáltan messzi vizekre hajózik majd.

SHEEP & ME

Tökéletes kezdő szett.Puha, finom és kényelmes darabok alkotják a Mamas & Papas egyik legújabb enteriőr kollekcióját. Mind tudjuk, hogy a bárányok számolgatása nagyszerű módja az álomba merülésnek, ezt a bárányos kollekciót is ez ihlette, mely segítségével gyermeked most édesdeden pihenhet éjszaka.

MEGÚJULT MILLIE & BORIS

Az imádott klasszikus Millie & Boris a legnépszerűbb kollekciónk, mely most megújulva tér vissza 2018 őszén/telén. Plüss bársony és prémium pamut anyagok, finoman kidolgozott részletek és hímzések, bájos Millie nyuszi és Boris maci karakterek teszik egyedivé a kollekció darabjait.

WELCOME TO THE WORLD

A népszerű Welcome to the World babaszoba enteriőrt modern design és prémium alapanyagok jellemzik.
A semleges színének és a cuki nyuszi mintának köszönhetően barátságos hangulatot csempészhetsz vele bármely babaszobába, akár kisfiúk, akár kislány a csöppséged!

AVA ROSE

A  fehér és a rózsaszín árnyalatok harmonikus elrendezése teszi elbűvölővé a bájos Ava Rose kollekciót, melyet csipetnyi romantikával fűszereztünk, hogy egy igazán stílusos és egyedi bababirodalmat alkothass szemed fényének!

DREAM UPON A CLOUD

Letisztult uniszex design, mely igazán ellenállhatatlan. A csillagok és felhőcskék borította textileket a kollekció saját különleges kiegészítőivel teheted még izgalmasabbá. Egy biztos, csöppséged édes álmokat alszik majd ebben a pihe-puha enteriőrben.

DONE BY DEER

A Done by Deer babaszoba enteriőrök segítségével beköltözik a móka és a kacagás a babaszobákba. A kedves figurák nappal kalandra hívják csöppségedet, míg éjjel éberen vigyázzák álmát! Kislányoknak és kisfiúknak is szuper választás.

STOKKE

A letisztult és modern skandináv designnak köszönhetően a Stokke textilek tökéletes harmóniát teremtenek a babaszobában. Magas minőségű, időtálló praktikus darabok kislányoknak és kisfiúknak is egyaránt ajánljuk.

AKCIÓS BABASZOBA KOLLEKCIÓK

LITTLE FOREST

SALE – A KÉSZLET EREJÉIG!

A Little Forest kollekció egy felejthetetlen erdei kalandra hívja babádat. Printek és hímzett részletek formájában megjelenő erdei figurák gazdagítják a minőségi anyagokból készült kiegészítőket. Tökéletes választás kisfiúknak!

MILLIE & BORIS

SALE – A KÉSZLET EREJÉIG!

A Millie & Boris enteriőrök között prémium minőségű uniszex, valamint lányos kiegészítőket is találsz. Az uniszex szettet kedves állatfigurák teszik szerethetővé, a lányos változatot szépséges és vintázs virág minták varázsolják egyedülállóan romanitkussá.

NESTLING

SALE – A KÉSZLET EREJÉIG!

Puha, minőségi alapanyagok, színes és játékos minták jellemzik a Nestling kollekciót. A kollekció egyes elemeit bátran variálhatod, hogy egy eredeti és karakteres babaszobát varázsolhass csöppségednek!

PATCHWORK

SALE – A KÉSZLET EREJÉIG!

A Patchwork babaszoba kiegészítők elegáns és időtálló darabok, kislányoknak és kisfiúknak is egyaránt ajánljuk. Nyugodt és békés hangulatot teremthetsz velük a legkisebbek birodalmában!

NIKI JONES

SALE – A KÉSZLET EREJÉIG!