CYBEX PLATINUM AUTÓSÜLÉSEK

TÖKÉLETES CSALÁD

A Cybex Platinum a prémium kategóriás autósülések családja, ahol a biztonság az eleganciával találkozik. Szülőnek lenni egy életre szóló utazás, és egy utazás, akkor jó, ha biztonságos. A Cybex autósülések használatával a gyermek maximális biztonságban van, a stabil és robusztus ülések kényelmes bábként ölelik körül a gyermeket, a biztonsági teszteken kiválóan szerepelnek. Könnyű kezelhetőség és forradalmian új design jellemzi őket.

SENSORSAFE

Egy egyedülálló okos készülék, ami Bluetooth segítségével csatlakozik a kiválasztott telefonhoz. A clip az övrendszerhez rögzíthető és jelez, ha kritikus helyzetet észlel, például, ha a gyermek kikapcsolta az övet, ha nem megfelelő a hőmérséklet vagy a gyermek már túl sok időt töltött az ülésben.

A HOLNAP GYERMEKEINEK

CLOUD Z I-SIZE

ÚJSZÜLÖTT KORTÓL

Az autón kívül használva az ülés ergonomikus, vízszintes helyzetbe dönthető, ami egészséges és kényelmes pozíció a gyermek számára. Az integrált LSP rendszer és az energiaelnyelő héjszerkezet nagyobb védelmet nyújt az oldal irányú ütközés esetében, tompítják és elvezetik az ütés erejét. A Base Z talppal használva az autóban való rögzítés is gyerekjáték, ugyanis az innovatív forgási mechanizmusnak köszönhetően az ülés 180 fokban elfordítható, így a szülő könnyebben hozzáfér a gyermekhez.

SIRONA Z I-SIZE

1 ÉVES KORTÓL

A Base Z talppal használva 360 fokban elfordítható az ülés, könnyebb az autóba behelyezni, illetve kivenni onnan. 16 hónapos kortól, 76 cm-es magasságtól az ülés menetiránynak megfelelően is használható. Az oldalirányú ütközések erejét a beépített LSP rendszer és az energiaelnyelő héjszerkezet jelentősen csökkenti.

SOLUTION Z-FIX

3 ÉVES KORTÓL

A szabadalmaztatott fekvő fejtámla biztosítja, hogy a gyermek feje középen, a biztonságos zónában legyen, megakadályozva azt, hogy alvás közben előre bukjon. Így védi a gyermek fejét és nyakát egy ütközés esetén. Az ülés magassága és szélessége is a növekvő gyermek méreteihez igazítható. Meleg napokon az integrált légáramlási rendszer kellemes hőmérsékletet biztosít az ülésen.