Mia Bútorcsalád

Tradicionális és elegáns bútorcsalád lekerekített vonalvezetéssel.
Elérhető fehér és kavicsszürke színekben.

 

  • Kisméretű babaággyal, vagy junior ággyá alakítható kisággyal is válaszható.
  • Felnőtt méretű szekrény, polccal és fiókkal a nagyobb tárolóhelyért
  • 3 hatalmas fiókkal rendelkező pelenkázó komód a baba összes holmijának

Lucca Bútorcsalád

Az élet tele van ellentmondásokkal, ezt testesíti meg a Lucca gyerekszoba kollekció is. A minőségi és a finoman szemcsés felületek ötvözete nemcsak időtálló, de hangulatos gyerekszobát is teremt. Az eredmény több, mint egy egyszerű alvóhelyiség.

Shipley Bútorcsalád

A Shipley kollekció minden darabja – okos megoldásainak köszönhetően – együtt nő a kicsivel.
Ízléses lekerekítései és lábazata az antik- hatású fogantyúkkal kiegészítve klasszikus és időtálló
hangulatot teremt a babaszobába.

Lawson Bútorcsalád

Ha hozzánk hasonlóan szereted a finom vonalvezetésű, stílusos bútorokat, a Lawson babaszoba kollekciót egyenesen imádni fogod! Különleges és elegáns hangulatot kölcsönöz bármely babaszobának, kitűnően alkalmazkodik a növekvő baba igényeihez, modern tárolóbútorokkal is kiegészítheted.

Juno Bútorcsalád

Ha stílusos és sok tárolási lehetőséget magában rejtő bababútort keresel, a Juno kollekciót neked találták ki! Modern, kontrasztos megjelenés és egyedi tárolási megoldások jellemzik, egyszerű és praktikus bútorok egy finom és elegáns babaszoba elengedhetetlen kellékei. A legkisebbeknek a Juno bölcsőt ajánljuk.

Atlas Bútorcsalád

Letisztult vonalak és modern kivitelezés visz frissességet az Atlas bútorcsaládba. A babaágyat átalakíthatod, a nagyméretű szekrény garantáltan elnyeli az összes babaruhát, a pelenkázókomódról a későbbiek során a pelenkázó részt eltávolíthatod. Két elegáns színben – fehér és tölgy – kapható.

Franklin Bútorcsalád

A Franklin kollekcióban a modern és trendi külső okos tárolási megoldásokkal párosul, a kopottas szürke felület menő megjelenést kölcsönöz a bútoroknak. A kiságyat és a komódot is átalakíthatod, így csöppséged igazán időtálló bútorokat tudhat magáénak. Kopottas szürke és fehér színben is elérhető.

Oxford Bútorcsalád

Az Oxford kollekciót a klasszikusan elegáns és stílusos megjelenésén kívül a számos, tágas tárolási lehetőség teszi egyedülállóan nagyszerűvé. Kétféle babaágy közül is választhatsz: a tradicionális külsővel rendelkező ágyikót a későbbiek során kisgyermek ággyá alakíthatod, az elegánsabb kivitelezésű ágyat nappali, heverészős ágyként is használhatod. Gyöngyfehér színben kapható.

Stokke Home

A Stokke bababútorok kiváló minőségű tartós anyagokból készültek, hogy sokáig gyönyörködhess bennük. A bútorokat a skanináv design és az átalakíthatóság jellemzi, mely alkalmassá teszi, hogy együtt nőjön babáddal.