Dover Bútorcsalád

A tengerparti trendek letisztult stílusát tükrözi ez a kétféle színben kapható kollekció.
Választhatod fehér vagy szürke színben, kisméretű babaággyal vagy junior ággyá alakítható kisággyal.
Íves sarkok, szelíd vonalvezetés, hagyományos marásminták jellemzik, helytakarékos megoldást kínál, ugyanakkor hosszú életű, átalakítható darabjai évekig a szobátok gyönyörű és hasznos részei lesznek.

Mia Bútorcsalád

Tradicionális és elegáns bútorcsalád lekerekített vonalvezetéssel.
Elérhető fehér és kavicsszürke színekben.

  • Kisméretű babaággyal, vagy junior ággyá alakítható kisággyal is válaszható.
  • Felnőtt méretű szekrény, polccal és fiókkal a nagyobb tárolóhelyért
  • 3 hatalmas fiókkal rendelkező pelenkázó komód a baba összes holmijának

Lucca Bútorcsalád

Az élet tele van ellentmondásokkal, ezt testesíti meg a Lucca gyerekszoba kollekció is. A minőségi és a finoman szemcsés felületek ötvözete nemcsak időtálló, de hangulatos gyerekszobát is teremt. Az eredmény több, mint egy egyszerű alvóhelyiség.

Lawson Bútorcsalád

Ha hozzánk hasonlóan szereted a finom vonalvezetésű, stílusos bútorokat, a Lawson babaszoba kollekciót egyenesen imádni fogod! Különleges és elegáns hangulatot kölcsönöz bármely babaszobának, kitűnően alkalmazkodik a növekvő baba igényeihez, modern tárolóbútorokkal is kiegészítheted.

Atlas Bútorcsalád

Letisztult vonalak és modern kivitelezés visz frissességet az Atlas bútorcsaládba. A babaágyat átalakíthatod, a nagyméretű szekrény garantáltan elnyeli az összes babaruhát, a pelenkázókomódról a későbbiek során a pelenkázó részt eltávolíthatod. Két elegáns színben – fehér és tölgy – kapható.

Franklin Bútorcsalád

A Franklin kollekcióban a modern és trendi külső okos tárolási megoldásokkal párosul, a kopottas szürke felület menő megjelenést kölcsönöz a bútoroknak. A kiságyat és a komódot is átalakíthatod, így csöppséged igazán időtálló bútorokat tudhat magáénak. Kopottas szürke és fehér színben is elérhető.

Oxford Bútorcsalád

Az Oxford kollekciót a klasszikusan elegáns és stílusos megjelenésén kívül a számos, tágas tárolási lehetőség teszi egyedülállóan nagyszerűvé. Kétféle babaágy közül is választhatsz: a tradicionális külsővel rendelkező ágyikót a későbbiek során kisgyermek ággyá alakíthatod, az elegánsabb kivitelezésű ágyat nappali, heverészős ágyként is használhatod. Gyöngyfehér színben kapható.

Stokke Home

A Stokke bababútorok kiváló minőségű tartós anyagokból készültek, hogy sokáig gyönyörködhess bennük. A bútorokat a skanináv design és az átalakíthatóság jellemzi, mely alkalmassá teszi, hogy együtt nőjön babáddal.