BUGABOO BABAKOCSIK

 

 

A bugaboo márka a legpuhább babakocsizást nyújtja, nem számít, hogy milyen a talaj mindig könnyen tolható, összecsukható, hordozható, vagy akár tárolható. A bugaboo babakocsik és kiegészítőik kényelmet és védelmet nyújtanak, így készen állhattok bármire.

semmi sem olyan, mint a Bugaboo

bugaboo ant – a legnagyszerűbb útitárs

kicsi kocsi, nagy kalandok

A Bugaboo Ant tele van olyan új tulajdonságokkal, amik megváltoztatják majd a gyermekes szülők utazási szokásait. Az állítható magasságú tolókar segít, hogy megtaláld a számodra legideálisabb magasságot és élvezhesd a kormányzást. A kupola kihúzható, így még jobban árnyékol, a kukucskáló ablakkal pedig szemmel tarthatod csemetédet. Ülése dönthető és megfordítható, autósülés kompatibilis, a húzható troli-mód pedig jól jöhet egy repülőtéren vagy állomáson.

bugaboo fox 2 – a végső babakocsi

A legkényelmesebb gurulás, erős és masszív, mégis könnyű

A Bugaboo eddigi legjobban manőverezhető babakocsija, új,középen összekötött felfüggesztéssel, mellyel puha, zökkenésmentes lesz babád számára is a gurulás. A legkönnyebben tolható a zsúfolt utcákon, szűk helyeken, valamint a kanyarokban. Kiváló összkerék felfüggesztés és nagy méretű kerekek a stabil gurulást teszik lehetővé bármilyen terepen. Erős, és masszív mégis könnyű és kicsire összecsukható a hordozáshoz, vagy tároláshoz.

bugaboo cameleon 3 plus – az eredeti babakocsi

ikonikus tervezés, praktikus tulajdonságok

Mindenki kedvenc ikonikus babakocsija: okos tervezés, okos szülőknek.
Rakd a nagy kerekeket előre, és fordítsd át a tolókart, így azonnal terepkocsivá válik a Cameleon. Állítsd két kerekesre, és könnyedén tudod homokban, vagy hóban húzni. Elfordítható kapaszkodó és egykezes ülésdöntés, hogy könnyen hozzáférj babádhoz.

bugaboo bee 5 – a városi babakocsi

könnyű, kicsire összecsukható és szállítható igazi városi élethez

A bugaboo második legkönnyebb kompakt babakocsija. Olyan családoknak készült, akik városban laknak és gyakori utazók. Könnyen használható kis helyeken, belvárosi járdákon, vagy akár tömegközlekedésen. A tárolása egyszerű az egykezes, egy darabban történő összecsukásának köszönhetően.

bugaboo donkey 3 – a többcélú babakocsi

tágas babakocsi tároló és könnyen átalakítható akár több gyermek számára

Egyszerűen kibővíthető egyszemélyes babakocsiból testvér-, vagy ikerbabakocsivá. Könnyedén tolható és manőverezhető egy kézzel. Szupertágas a bővíthető oldaltáskának és a hatalmas ülés alatti tárolónak köszönhetően. Befér a standard ajtókon, liftekbe és a legtöbb bejáraton még duplagyerekes módban is.

még több bugaboo

babakocsi kiegészítők

Találd meg a lábzsákot, napernyőt, pohártartót, amivel felöltöztetheted babakocsidat és növelheted babád kényelmét. Készülj fel a téli esőre, a nyári napsütésre, vagy valósítsd meg egyedi stílusod.

babakocsi alkatrészek

Változtass a színen, cseréld ki a kereket, vagy újítsd fel a habszivacs tolókart. A Bugaboo alkatrészek vásárlásával még tovább élvezheted babakocsidat.

autósülés adapterek

Csak pattintsd be és mehetsz is. Egyszerű adapterrendszer, melynek segítségével babádat biztonságosan és könnyedén teheted át az autóból a babakocsira.