Tavaly nyáron nagy sikerrel zárult a “Csere-bere” jótékonysági akciónk, aminek köszönhetően jó sok használt ruhával és játékkal tudtuk meglepni a hatodik kerületi gyermekotthont.

Ebben Ti is aktívan részt vettetek, hiszen az adomány nagy százaléka azokból a dolgokból állt, amiket az akció keretén belül hoztatok vissza nekünk!

Most pedig ismét elindítjuk a “Csere-bere”  akciónkat, amiben ezúttal is számítunk a segítségetekre, természetesen nem csak úgy.

Az akció menete

Hozzátok vissza üzleteinkbe a már nem használt Mamas & Papas termékeiteket, és vásároljatok 25%-al olcsóbban újat, az ugyanolyan kategóriájú termékekből. ( Pl: ha visszahozol egy kiskabátot, 25%-al olcsóbban vásárolhatsz egy terméket a babaruhákból.)

Természetesen akkor is nagyon örülünk a felajánlásaitoknak, ha csak úgy hozzátok vissza, és nem szeretnétek levásárolni, mert esetleg már hat éves kornál idősebb a gyermek a családban.

Fontos!

Az akció nem érvényes a babakocsikra és a bútorokra, illetve nem vonható össze más akciókkal!

Május végéig várjuk az adományaitokat üzleteinkbe. Ha kérdésetek lenne ezzel kapcsolatosan, írjatok nekünk a facebookon, vagy az elmeny@mamasandpapas.hu címen.

Köszönjük!