Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt nagyon boldogok, hiszen decemberre várják első kisbabájukat, aki kisfiú lesz! A nevét egyenlőre még nem tudják, de azzal kapcsolatban határozott elképzeléseik voltak, hogy miután megszületett, miben utazzon, vagyis hogy milyen babakocsit válasszanak! Érdekes dolog, hogy ez a téma talán még egy kicsit jobban is izgatta az Apukát, mint Zsófit:)

Kiderült, hogy már akkor szemeztek a Mamas & Papas babakocsikkal az Aréna Plázában található üzletünkben, amikor Zsófi még terhes sem volt! A kismama abszolút szabad kezet adott Zsoltinak a választásban, akinek kifinomult ízlésében 100%-osan megbízott. Azt biztosan tudták, hogy nem szeretnének olyan babakocsit, ami szembe jön velük az utcán, és nagyon trendi, sokkal inkább egy különlegesebb, egyedi darabra vágytak. Zsolti egyből kiszúrta magának az Ocarro babakocsinkat, mégpedig Grey Twillt színben, ami a bőr, a fém és a gyönyörű szürke textil ötvözete.

Zsófiék választása – Ocarro babakocsi

A tökéletes választás! Egyszerre terep és városi babakocsi. Zsófiéknak nagyon fontos volt, hogy a babakocsijuk masszív legyen, viszonylag nagy kerekekkel, hiszen sokat járnak lovardákba, ahol rázósabbak az utak. A könnyed előrejutást megkönnyíti majd a váz szuper felfüggesztése. Szintén az utazást és a pakolást egyszerűsíti le, hogy egy kézzel, egyben összecsukható ez a modell, aminek Zsófi örült a legjobban:) Ezek mellett persze azt is szerették volna, ha egyszerűen lehet kormányozni, amiknek szintén megfelel az Ocarro.

A leendő szülők egyébként nagyon alaposan megvizsgáltak minden részletet, természetesen azt is, hogy a kisfiúknak kényelmes legyen majd a használata. Zsófinak nagyon tetszett hogy az ülés szuperül kipárnázott, Zsolti pedig annak örült, hogy az ülés teljesen ledönthető, így igazán nagyokat lehet majd szundizni benne!

A közös nagy kalandok pedig hamarosan elkezdődnek, hiszen már csak három hónap van hátra a baba érkezéséig:)