Szabó Zsófi születendő kisfiának nálunk választott babakocsit és a babaszoba berendezésében is a segítségére lehettünk. Nagyon örültünk, mikor kiderült, hogy a babakelengye összeállításákor is ránk esett a választása.
Zsófi elég határozott elképzeléssel érkezett üzletünkbe, saját elmondása szerint korábban már átböngészte honlapunkat. Most bemutatjuk 10 kedvenc termékét.

1. Mille&Boris fejvédő
2. Millie&Boris takaró
3. Little Forest zenélő körforgó
4. Falmatrica
5. 3 darabos rugdalózószett
6. Rókás szett
7. Rókás pulóver
8. Welcome to the World bundazsák
9. Done by deer textilpelenka
10. Rongyi ? Szuperhős Pow

A babaágyat Millie&Boris termékcsaládunk segítségével teszi kényelmessé és biztonságossá a kisfia számára. Amikor a kisbabák megszületnek, és az anyaméh kellemes és zárt melegéből kikerülnek egy számukra óriási kiságyba, ösztönösen keresik a megszokott biztonságot, ezért gyakran a babaágy széléhez kuporodnak. Ezért fontos, hogy az ágyat puha fej- és rácsvédővel lássuk el, a Mille&Boris termékeink azontúl, hogy megadják ezt a biztonságot, még stílusosak és szépek is. A puha textileket egy kedves takaróval egészíti ki, a babaszoba falát pedig egy ?I love you to the moon and back? falmatricával dekorálja. Zsófi egy babaágyra erősíthető zenélő körforgót is választott, ami lágy dallamával segít álomba ringatni kisfiát, az aktív időszakokban pedig a lefelé néző, puha csillagfigurák gondoskodnak a szórakoztatásról.

Néhány kezdő ruhadarab sem hiányozhat a listáról, mint például ez a 3 darabos, puha rugdalózószett, de nem tudott ellenállni ennek a cuki rókás együttesnek sem, ami egy szürke, rókás pulóverből és egy sötétkék nadrágból áll. Végül egy zöldes-kék rókás pulcsi is a kosárban kötött ki.
A legifjabb családtag érkezése decemberre várható, ezért egy jó meleg bundazsák elengedhetetlen a szabadtéri kalandozásokhoz. A Welcome to the World kollekciónk hófehér, plüss bundazsákja szerelem volt első látásra!

A babakelengyéből a textilpelusok sem hiányozhatnak, a Done by Deer bájos állatfigurás pelenkái nyerték el leginkább Zsófi tetszését!
Végül egy puha rongyit is magával vitt, a Szuperhős csapatunk egyik tagját, amely tökéletes társa lesz a babának. Jólesik majd hozzábújni, ha anyának éppen dolga van, és segít, hogy a baba önmagát is meg tudja nyugtatni.