Játék az Instagramon!

A babaholmik beszerzése mindig izgalmas feladat, legyen szó első, akár többedik gyermekről. A várakozással teli időszak az első babakocsi kiválasztásáról, a babaszoba berendezéséről, a kisruhák vásárlásáról, valamint az első alvócimbora beszerzéséről is szól! Örömmel kísérünk végig ezen az úton és döntéseidet hasznos tippekkel és tanácsokkal segítjük.

Hálásak vagyunk, ha mellettünk döntesz, ezért most egy kis játékra invitálunk! Ha nemrég vásároltál nálunk az üzletben vagy a webshopos megrendeléseddel már meg is érkezett a futár, mutasd meg másoknak is legfrissebb szerzeményed!

Játék

Gyere és játssz velünk!

Nem kell hozzá más, csak egy nálunk vásárolt babaholmi, egy Instagram profil és egy kis szerencse. Kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Fotózd le a most vásárolt babaholmit használat közben!
  2. Posztold az Instagramon!
  3. Jelölj meg bennünket a képen és a szövegben egyaránt! @mamasandpapashungary Használd #azenmamasandpapasvilagom hashtaget!
  4. Ezután gyere vissza a mi oldalunkra, és a játékot népszerűsítő poszt alatt a hozzászólásba tégy egy szívecskét!

A résztvevők között minden hónapban 3 db 5 000 Ft-os M&P ajándékutalványt sorsolunk ki.

A fotó(k) saját Instagram oldaladon történő posztolásával és a jelöléssel hozzájárulsz a fotó(k) általunk történő felhasználásához közösségi oldalainkon, weboldalunkon és blogunkon.

A játék időtartama: 2020. május 20-tól visszavonásig. A képek posztolásának időpontja nem lehet korábbi, mint a játék egyes, havi szakaszainak kezdő időpontja. A játék minden feltételét teljesítő résztvevők között minden hónapban 3 db 5 000 Ft-os M&P ajándékutalványt sorsolunk ki. Minden hónap 15. napján sorsolunk, a nyerteseket a poszt alatt értesítjük. Amennyiben 1 héten belül nem veszik fel velünk a kapcsolatot, pótsorsolást tartunk.⁠ Ez a tartalom nem az Instagram által szponzorált, a játékosok a részvétellel igazolják, hogy elmúltak 18 évesek, illetve elfogadják az Instagram használati szabályzatát!⁠