Előbújt végre a tavasz: napról napra zöldebbek a fák, illatoznak a virágok, friss a levegő, az első napsugarak és a szellő finoman simogatja az arcunkat. A zord tél után igazi feltöltődést nyújthat ilyen kellemes időben egy hosszú séta vagy kirándulás. Ha kisbabával indulnátok útnak, szerezzétek be nálunk a szükséges kellékeket és irány a természet!

Séta a természetben babával

Nemcsak a babák, de a nagyobb, már járni tudó gyerkőcök esetében is jól jöhet, ha visztek magatokkal babakocsit és/vagy hordozót, amiben a kicsi megpihenhet, és abból nézelődhet út közben, vagy szunyókálhat is egyet, ha elpilledne a friss levegőn. A babakocsik közül kirándulásokhoz a nagyobb kerekűeket ajánljuk, például az Ocarrot, mely extra, kettős felfüggesztésének köszönhetően gond nélkül halad az egyenetlen, rázós terepeken is, míg a baba kényelméről a párnázott ülés- és fejtámasz gondoskodik. A csodás, hatféle szín és a különböző, gazdaságos csomagajánlatok között biztosan megtaláljátok az igazit! Ha inkább hordozót vinnétek a túrára, válogassatok a csatos típusúak, illetve karikás kendőink közül. A Stokke MyCarrier elől- és hátul hordós kenguruja például az állíthatóságnak és variálhatóságnak köszönhetően akár a csemete 3 éves koráig is használható. Kialakítása a kicsiknek stabil üléspozíciót és megfelelő alátámasztást, a szülőnek pedig kényelmes és könnyű felhelyezést biztosít, míg puha pamut anyaga 100%-ban bababarát. A Manduca hordozóját is szívből ajánljuk, mellyel a csípőn hordozás is lehetséges.

Pelenkázó táska a babaholmiknak

Ha babakocsival indultok útnak, a tároló kosár is hasznos lehet, de kiránduláshoz a legpraktikusabb egy szuper hátizsák, amiből a legszükségesebb dolgok egy pillanat alatt elővarázsolhatók. Elegáns vonalvezetésű és letisztult színvilágú pelenkázótáskáink segítenek a nélkülözhetetlen babaholmik rendszerezett és helytakarékos elpakolásában. A Done by Deer hátitáskája ráadásul környezetbarát, hiszen PET palackokból készül, vízálló anyagú, és még egy összehajtható pelenkázó matracot is rejt magában. A Bowler modell vállon is hordható, extra kiegészítője pedig egy termo cumisüvegtartó, mely jól jöhet hűvösebb időjárás esetén. Az apróbb holmiknak, illetve az út során gyűjtögetett kavicsoknak és egyéb kincseknek a cuki, elefántos tároló táskát ajánljuk a Done by Deer-től.

Baba uzsonna kiránduláshoz

Mi sem esik jobban, mint a jó levegőn megéhezve otthonról hozott falatokat fogyasztani! Az igazi piknikhangulathoz nem is kell túl sok minden: pakoljatok be egy nagy, puha plédet, szendvicseket, gyümölcsöt, esetleg némi nasit és innivalókat. Kötött- és plüsstakaróink a gyerkőcök számára kényelmes helyet biztosítanak. A harapnivalókra Raffi zsiráf és barátai vigyázhatnak az aranyos uzsonnás dobozkákban, de a Tommee Tippee tetővel és kanállal kombinált etetőtálkája is szuper választás. Az innivalóhoz pedig válasszátok szívószálas kulacsainkat, melyek csöpögésmentesek, ráadásul kupakjuk a szívószállal együtt zárható le, így a hátizsákban sem szivárognak.

S végül, ne felejtsétek el megörökíteni a közös kirándulás legszebb pillanatait! Tegyétek képkeretbe a fotókat és legyenek ezek az otthonotok tavaszi díszei!

Várunk Titeket szeretettel webshopunkban és Szépvölgyi úti üzletünkben személyesen is!

Írta: Zsófi