Kulcsár Edina és Csuti már nagyon izgatottak, hiszen hamarosan megérkezik kisfiuk, Medox. A pár a babakocsi kiválasztását már kipipálta, a következő nagy mérföldkő a babaszoba berendezése.

Franklin bababútor, a győztes bútorkollekció

Edináék olyan bababútorban gondolkoztak, ami jól néz ki, modern, és passzol a meglévő bútoraikhoz, ugyanakkor számos praktikus tulajdonsággal bír. Edina szeret öltözködni, így nem csoda, hogy a babaruháknak sem tud ellenállni, ezért fontos, hogy a bútorokban jó sok holmi elférjen. Elvárásaiknak leginkább a Franklin bababútor felelt meg: kellően trendi és letisztult, amely okos tárolási megoldásokkal párosul. Edina szeretné, hogy a kezdeti időszakban a baba velük egy szobában aludjon, ám a szülői háló igen kicsi, ezért egy ágy melletti bababölcsőt is választottak. Nevetve mesélték el, hogy majdnem össze is kaptak rajta, hogy a bölcsőt az ágy, melyik oldalán helyezzék el. Aztán Csuti osztott-szorzott, lemérte a rendelkezésükre álló helyet, és szerencsére a kiságy is elfér, sőt még egy komód is felkerült a listára.

   A sokoldalú babaágy

   A babaágy már újszülött kortól használható és egész 4 éves korig elkísérheti a kisgyermeket, ugyanis az ágy együtt nő a babával, és a későbbiekben gyermekággyá alakítható. Az ágyrács magasságát két pozícióba is lehet állítani, így az első hónapokban a felső pozíció egyaránt kényelmes lesz a babának és Edinának is. Az ágy alatt beépített tároló van, amely remekül elnyeli az ágyneműket, törölközőket, textilpelenkákat, majd a játékokat is. Az ágy végére egy praktikus akasztórúd került, ahová ki lehet készíteni a kisruhákat, vagy rá lehet teríteni az éppen használaton kívüli takarót is.

   Praktikus bababútor, a pelenkázó komód

   A pár oda van a komódért is, amely három, nagyméretű, finoman záródó fiókkal rendelkezik, a babaruhák mellett a pelenkázáshoz szükséges holmikat is tarthatják majd benne.  A pelenkázófeltétet és a matracot a bútorra helyezve gyerekjáték lesz a peluscsere, a komódhoz oldalról lehet hozzáférni, így a szükséges ruhadarabokat könnyedén kivehetik a fiókból. Csuti egy plüss elefánt segítségével be is mutatott az üzletben egy rögtönzött peluscserét, amit hamarosan élőben is gyakorolhatnak. A pelenkázófeltét kis rekeszei megkönnyítik a pelenka, krémek, popsitörlő stb. rendszerezését. Ha már a nagyobb, izgő-mozgó baba öltöztetése csak komoly harcok árán kivitelezhető a komód tetején, akkor a pelenkázófeltét el is távolítható, de a fiókos szekrény továbbra is babaszoba dísze maradhat.

   Fotók: Jakab Krisztina