Az adventi időszakban az ünnepekre hangolódunk: koszorút választunk, beszerezzük a kisebb-nagyobb meglepetéseket, sütünk-főzünk, karácsonyi dalokat hallgatunk, a lelkünket és az otthonunkat is ünnepi díszbe öltöztetjük. Alábbi bejegyzésünkben olyan dekorációs ötleteket gyűjtöttünk össze, amivel a várakozást és a karácsonyt még meghittebbé és emlékezetesebbé tehetitek.

Díszgömbök

A klasszikus dísz- és hógömbök elmaradhatatlan kellékei az ünnepi dekorációnak. A díszeket akaszthatjuk a karácsonyfára is, de kilincsekre, fogantyúkra függesztve is remekül mutatnak. Gömbjeinket idén is többféle színben és különböző, aranyos illusztrációkkal készítettük el, hogy biztosan megtaláljátok köztük a nektek tetszőt. Ha a babátok első karácsonyára készültök, válasszatok a piros, rózsaszín vagy kék 2020-as gömbök közül, melyeket díszdobozba csomagoltunk, hogy az első közös ünnep emlékét sokáig őrizhessétek.

Zsákok, zoknik és más akasztós díszek

Puha karácsonyi zsákjainkat és zoknijainak is szívből ajánljuk kicsiknek és nagyoknak, hiszen nemcsak csodás dekorációs kellék, de meglepetéseket is elrejthettek benne, sőt, az évszámos verziókkal az első közös karácsonyi ünneplés is felejthetetlenné válik.

Plüssök és kiegészítők

Téli karakterű, pihe-puha anyagú plüss játékokkal, ruhácskákkal és más kiegészítőkkel még meghittebbé varázsolhatjuk az ünnepi hangulatot. A legkisebbeknek pingvines csörgőnket ajánljuk, mely akasztható a kiságyra vagy akár a babakocsira is. Az apró ujjak biztosan szívesen fedezik fel karácsonyi puhakönyvünket is, mely egyben rágókaként is használható. A Télapós figura a nagyobbaknak is kedvence lehet, rongyiból pedig készítettünk „első karácsonyom” feliratút is. Hogy teljes legyen az összeállítás, az ünnepi étkezésekhez válasszátok rénszarvasos előkénket, a karácsonyi kuckózáshoz pedig fenyőfa mintás babaplédjeinket!

A varázslatos ünnepi kollekció darabjait üzleteinkben személyesen is meg tudjátok nézni, vagy válogassatok kínálatunkból webshopunkban.

Írta: Zsófi