Korábban beszámoltunk róla, hogy Kapócs Zsóka nálunk választott babakocsit születendő kisfiának egy vagány, sportos Stokke Xplory Athleisure lesz az első járgánya. Akkor megosztottuk veletek Zsóka rajongását a Stokke márka iránt, így ő lett a Mamas&Papas Stokke márka nagykövete. A babakocsi után nem volt kérdés, hogy a babaszobába is a Stokke termékei közül válogat.

Az első pár hónapban a Stokke Sleepi Mini babaágyé lesz a főszerep, kis méreténél és ovális formájánál fogva kényelmes fekhely, amely biztonságérzetet és kellemes környezetet biztosít. A rögzíthető kerekek lehetővé teszik, hogy könnyedén átgurítható legyen az egyik szobából a másikba, így a kezdeti időszakban Zsóka mindig a közelében tudhatja a csöppséget.

A baba cseperedésével egy nagyobb ágyra is szükség lesz, a Stokke Home kiságy egy igazi birodalom a baba számára, saját kuckó a babaszobán belül. Házikó formája a biztonságos otthont szimbolizálja, a hozzávaló Stokke textilekkel – matrac, fejvédő, baldachin – még komfortosabbá tehető. Ezenkívül a kismama még a trendi Welcome to the World kollekcióból is válogatott, például ezt a pihe-puha nyuszis párnát. Amíg a kisfia a pocakban van, addig az óriás nyuszi teszteli a birodalmat a hangulatos gömblámpák fényében. Az ágy egy pelenkázórátéttel is kiegészíthető, amely a szintén Stokke márkájú komódra is pont passzol méretben. A pelenkázó széle lekerekített, stabilan rögzíthető, a kis tárolórekesznek köszönhetően pedig minden kéznél van, amire a pelenkacseréhez szükség van.

Zsóka saját elmondása szerint azért rajong a Stokke bútorokért is, mert a tervezők figyelembe vették a gyerek cseperedését, és ahhoz igazították az egyes funkciókat. A babaágy könnyedén kisággyá alakítható, a későbbiekben kanapénak és játszóháznak is alkalmas, a pelenkázórátét pedig egy laza mozdulattal kis asztallá változik, csak meg kell fordítani.

Reméljük, hogy Zsóka és babája is élvezni fogják a Stokke bútorcsalád számos előnyét, amely letisztult, modern küllemével hozzájárul a stílusos és otthonos babaszoba megteremtéséhez.