Emlékeztek még arra, amikor áprilisban meghirdettük ” Csere-bere” akciónkat? Az volt a lényege, hogy ha visszahozzátok bármelyik üzletünkbe a régi Mamas & Papas termékeiteket, akkor cserébe 25%-os kedvezménnyel vásárolhattok újakat!

Nem véletlenül találtuk ki ezt a megmozdulást, hiszen a visszahozott termékeket szerettük volna elajándékozni a rászoruló gyerekeknek.

Több hónapon keresztül érkeztek be hozzánk a szebbnél szebb állapotban lévő ruhák, játékok és egyéb kiegészítők, míg végül lezártuk az akciót, összesítettük a végeredményt és telefonáltunk a hatodik kerületi Sztehlo Gábor Gyermekotthonnak, akik nagyon örültek a felajánlásnak:)

Sok szép és hasznos adomány gyűlt össze, amit azért mi is kiegészítettünk még pár dologgal. Bár sajnos ott nem lehetett képet készíteni a babákról, mi ott jártunk, és higgyétek el, hogy a legjobb helyre kerültek ezek a dolgok.

 

Nagyon szépen köszönjük, hogy Ti is ilyen sokan támogattátok ezt a kezdeményezést, szeretnénk még a jövőben is hasonlót szervezni, úgyhogy számítunk Rátok:)