Ajándékötletek a Mamas & Papastól

Hamarosan kezdetét veszi az adventi időszak. Vele a rénszarvasok is készülődnek már a hosszú útra, s a Télapó is elkezdett csomagolni, hogy december 6-án minden gyerkőcöt meglephessen. Készülj velünk a Mikulás fogadására, hiszen már csak 8-at kell aludni és érkezik!

Játékok, ajándékok

Vajon mit rejthet a Télapó zsákja? Ahogy az énekben is: hoz majd a gyerekeknek cukrot, diót, mogyorót, de biztosan lapulnak játékok és más meglepetések is a szánján. Ünnepi kollekciónkból aranyos ajándék lehet egy ölelős plüss Mikulás, mely alvótársnak is kiváló, vagy kisebb babáknak a téli hangulatú puhakönyv, ami felakasztható, és gyűrűje rágókaként segít megnyugtatni a fájó kis ínyeket. Az a csöppség pedig, aki a piros orrú Rudolfot kedveli legjobban, az örömmel burkolózhat bele egy finom, szarvas mintás plédbe, vagy ölelhet magához egy pihe-puha állatkát pasztellpink vagy csokibarna színben.

Mikulás zoknik

Az éjszaka leple alatt érkező szánon egy hatalmas zsákban utazik az összes ajándék. De mibe rejtse a Mikulás a személyre szóló meglepetéseket az apróságoknak? Van egy szuper ötletünk! Ünnepi ajándéktároló zokni- és zsák kollekciónkban biztosan megtaláljátok a nektek tetszőt, hiszen mindegyiken aranyos, téli figurák szerepelnek, s méretben is többféle variáció közül választhattok. Ha több kicsi vagy esetleg egy nagyobb meglepetésre számíthatnak a gyerekek, extra méretű zsákjainkat ajánljuk, például a tradicionális, csíkos anyagút, mely egy puha Mikulást is magában rejt. Az ünnepi zoknizsákok a kisebb ajándékoknak is tökéletesek, de egyben mutatós, időtálló dekorációk. Akasszátok előző este üresen a kandalló fölé vagy a gyerekszoba kilincsére, és kukkantsatok bele együtt reggel, mi mindennel töltötte meg a Mikulás!

Ünnepi babaruhák

A várakozást még hangulatosabbá varázsolhatjuk téli karakteres öltözékekkel és kiegészítőkkel. A nappali szettekhez válasszátok meleg pulóverjeinket, melyek gyönyörű norvégmintával, aranyos pingvinekkel és télapós figurával is elérhetők, éjszakára pedig cuki, piros és kockás pizsamák érkeztek. Ünnepi színű- és szabású rugdalózóinkat is szeretettel ajánljuk, melyekből kislányos- és kisfiús változat is készült.

Ha segítenél a Mikulásnak még 1-2 aprósággal, várunk szeretettel üzletünkben, vagy válogass online kínálatunkból!

Írta: Zsófi