Borzi Vivien, sok ismert embert fotózott már élete során, nemrég azonban megszületett tündéri kislánya, így most leginkább ő kerül Vivi kamerája elé.

Vivi nálunk választotta ki a számukra legszuperebb babakocsit, és mivel közeli ismerőseinek, barátainak már vannak gyerekei, így határozott elképzelésekkel érkezett az üzletbe. Saját elmondása szerint volt olyan ismerőse, aki nagyon divatos és jól kinéző babakocsit választott, volt, akinek a praktikum volt a fontos és olyan is, aki használtat vásárolt. A sok másodkézbeli tapasztalatból Vivi azt szűrte le, hogy igen is fontos a márka, amely mögött egy megbízható minőség áll, ezért nem volt kérdés, hogy Bugaboo babakocsit szeretne.

Bugaboo Donkey, Fox vagy Bee? Nehéz a választás!

Az hogy melyik típust, na az már sokkal nagyobb dilemma volt. Ha csak a designt nézte volna, akkor a Donkey lett volna a befutó. Nemcsak azért mert kis korkülönbséggel szeretnének egy újabb babát, hanem mert imádta azt a kis kiegészítőjét, a kis boxot ami mellé tehető, még a kutyájukat is elképzelte benne. Aztán jött a férje, aki a Fox-szal szimpatizált, majd amikor Vivi megnézte mindkettőt, túl nehéznek találta őket, hogy nap mint nap betegye a kocsiba majd kivegye, egy halom másik dologgal együtt, hiszen a munkája során sok nehéz bőröndöt cipel. Ekkor szakértőink segítségével még egyszer körbe járta a kérdést, és megnézte közelebbről a Bee-t is, ami a legkisebb, legkompaktabb babakocsija a Bugaboonak.

    Bugaboo Bee, a kompakt városi babakocsi

    ?Mondanom sem kell, hogy imádtam, hogy fél kézzel irányítható, hogy amikor felemelem nem szakad le a kezem, hogy picike és design-os, szóval ezután nem is volt kérdés.? – emlékszik vissza Vivi az üzletben töltött időre.

    A hab a tortán az volt, mikor szakértőink megkérdezték, hogy milyen színben szeretné, és ő visszakérdezett, hogy miért milyen színben szerethetem?  Ekkor megmutattuk neki a Bugaboo honlapján, hogy milyen variációk léteznek: választható a váz, az üléshuzat, a kupola, a tolókar és még a kerék felni színe is. Vivi és férje jó pár estén át eljátszottak a különböző változatok megtekintésével, megvizsgáltak minden apró részletet. A fekete vázhoz mivel a baba őszi, barna és krémszínű kiegészítőket választottak, jövő nyáron pedig rózsaszínnel fogják kombinálni a sportülést.

    Vivi és férje nagyon elégedettek voltak, hogy a minőség mellett a babakocsi külső megjelenése egyedi lehet. Saját elképzeléseiknek megfelelően variálhatják, és tökéletesen a saját stílusukra szabhatják.

    A Bugaboo babakocsikat megtaláljátok a webshopban, de gyertek el és nézzétek meg az üzletekben!