A bennünket körülvevő környezet már egész kicsi korunk óta hatással van ránk. Észrevétlenül formálja ízlésünket, jövőbeli stílusunkat, befolyásolja milyen felnőttekké válunk. Ezért is fontos, hogy a babaszoba is gondosan összeválogatott, stílusos bútorokból és kiegészítőkből álljon.

Ezt Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt is így gondolja, ezért választásuk az Occaro babakocsi után a fehér Oxford bútorkollekciónkra esett. Zsófit a bútor szépsége és elegáns formája, Zsoltit a praktikussága és szuper jó minősége fogta meg. Mindkettőjük szerint ideális lesz születendő kisfiuknak. A babaágy magassága állítható, a baba növekedésével gyermekággyá alakítható, az ágy alatt lévő nagyméretű fiókok remekül elnyelik az ágyneműket, de még a játékokat is. Zsófinak nagyon tetszik, hogy a sokfiókos komód pelenkázó része könnyedén eltávolítható, ha már nincs rá szükség. A kétajtós és fiókos nagy szekrény belső tagolásának köszönhetően sokáig elkísérheti kisfiukat.

Zsófi szeretné otthonossá és meghitté varázsolni a bababirodalmat, kacérkodik egy ideje a Welcome to the World enteriőr szuper cuki és mutatós kiegészítőivel is. Mint mondja, nehéz a választás, mert a tapétától, lámpától, zenélő forgótól kezdve kisebb rendszerezőkön, fejvédőkön át minden megtalálható, ami teljessé teheti az Oxford bútorcsaládot. A kollekció szürke színben érhető el, amit egy játékos kis nyuszi tesz nagyon is szerethetővé.

A bútorcsalád hófehér és a kiegészítők semleges színe tökéletes hátteret teremtenek ahhoz, hogy a legifjabb családtag és sok színes játéka megtöltse a babaszobát élettel. És erre már nem is kell olyan sokat várni, hiszen decemberben érkezik a szoba kis lakója!

Nézd meg Te is, hogy mi minden tartozik a Welcome to the World enteriőr kollekcióba, és lesd el Szabó Zsófi stílusát!