Újszülött kortól egészen totyogóig

BABYZEN YOYO²

The one you need

A BABYZEN olyan termékeket gyárt, melyeket bárhová magatokkal vihettek, a cél a szülők mindennapi életének megkönnyítése.
2012-ben, több éves vizsgálódás és 5 szabadalmazott termék után a BABYZEN előrukkolt a YOYO-val, ami az első igazán kis méretű, forradalmi babakocsi volt a piacon, és amire azonnal lecsaptak a nagyvárosokban élő családosok világszerte. Pehelykönnyű, vagány dizájn jellemzi, a YOYO egyetlen kézzel manőverezhető, gyorsan nyitható és csukható, vállon vihető, egyszerűen tárolható, és kézipoggyászként elfogadja a legtöbb légitársaság.
2020-ban kijött az újabb, YOYO² változat, ami még praktikusabb és kényelmesebb. Új, bőrhatású tolókar és négykerekes felfüggesztés jellemzi, és még mindig! a legkompaktabb babakocsi a piacon. A YOYO² babakocsiban megvan a fürgeség és a sokoldalú zsenialitás egyaránt, így még jobban leegyszerűsíti a mindennapokat!

A BABYZEN-ről

A YOYO² végigkíséri gyermeked születésétől egészen a korai gyermekkorig.

Újszülött kortól választhatod az:
1. Újszülött textilszettet vagy a
2. Mózeskosarat
6 hónapos kortól pedig cseréld le az üléses verzióra.

A YOYO² annyira kompakt, hogy szuperül tárolható otthon még a legkisebb helyen is, nagyon kevés helyet foglal az autóban, és bármelyik verzióban felvihető a repülőre is.