Karácsony

Babaszoba dekoráció karácsonyra

Baba és a Mikulás

Az adventi készülődés időszaka az egyik legszebb családi esemény az évben. A gyerekek öröme mindent megér, és egy-egy jó enteriőr kiegészítővel fokozhatjuk az ünnep fényét és készülhetünk a nagy napra. A kisgyerekek így közelebb kerülnek az ünnephez, tisztában lesznek az ünnepkör jelentőségével, és együtt hangolódhat az egész család Mikulásra és karácsonyra.

Az egészen pici gyerekeket is könnyedén bevonhatjuk a mesés adventi időszakba, egy édes kis plüssjáték, egy karácsonyi puha mackó életre szóló emlék maradhat, mint első karácsonyi játék.

Természetesen nincs december Mikulás nélkül. Bár nálunk nem a Mikulás hozza a karácsonyi ajándékokat, mint az angolszáz területeken, a Mikulás eljövetelét így is minden kisgyerek nagyon várja. Pinduri gyerekekkel is beszélgethetünk arról, hogy a nagyszakállú ember hoz egy kis meglepetést, édességet és gyümölcsöt, bekészíthetjük együtt a kis csizmákat az ablakba, és egy ha egy plüss Mikulást is csempészünk oda, garantált lesz a siker.

Mikulás zokni és zsák gyerekeknek

Egy szép Mikulás zokniba rejtett ajándék a lehető legszebb formája az ajándékozásnak, nem mellesleg pedig sok-sok édesség és játék belefér. Kandallón lógatva a leghangulatosabb, de bármelyik helyiség dísze lehet. Örök darab, és örök emlék a gyermek számára.

Igazi kulcsdarab a játéktároló zsák, amelyben a Mikulás hozhatja az ajándékokat. Nemcsak Mikuláskor, hanem akár karácsonykor is izgalmas lehet a zsákból bontogatni az ajándékokat, később pedig praktikus tároló válhat belőle.

Babaszoba dekoráció ünnepi hangulatban

Minden család féltve őrizget egy-egy díszt a nagymama dobozából. Napjainkban pedig csodás emlék egy olyan dísz, amely gyermekünk első karácsonyát idézi fel majd évről évre. Egy-egy különleges dísszel felidézhető az előző karácsonyok emléke.

A gyerekszobába is karácsonyi hangulatot varázsolhatunk egy-egy különleges kiegészítővel, mint például egy csillag mintájú puha takaróval.

Sokrétű kiegészítő a hangulatos fényt adó gömblámpa, amely éjszakai fényként is alkalmazható. Fellógatható a gyermekszoba bármely pontján, akár szoptató sarokban, vagy a kiságy környékén, halvány, gyengéd fénye nem zavarja a babát, és a szülőknek is segítség az éjszaka folyamán.

Látogass el webshopunkban és tekintsd meg karácsonyi kollekciónkat, majd varázsolj ünnepi hangulatot otthonodban! Hangolódjunk együtt az ünnepekre!

Ajánlott bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + 14 =