Játék, Mamas and Papas tippek

Ajándékötletek gyereknapra – akció

Május utolsó vasárnapján minden a gyerekekről szól (meg az év minden más napján is, persze), hiszen gyereknap alkalmából jobbnál jobb gyerekprogramok közül csemegézhetünk, vagy éppen nyakunkba vehetjük a természetet, és kirándulhatunk egy jót. Egy kisgyereknek az az igazi ajándék, ha a figyelmünkkel ajándékozzuk meg, minél nagyobbak lesznek, annál jobban fogják élvezni és kérni a közös játékot, együtt töltött időt. Ha szeretnénk mégis gyermekünket meglepni egy-két különleges játékkal, akkor érdemes olyat választani, amellyel a szülők vagy akár a testvérek is együtt tudnak játszani.

Játéktippek gyereknapra

Akár pár hónapos korban is az egyik legizgalmasabb és legkedvesebb játék a báb lehet. Felsorolni is nehéz, hogy mennyi területet fejleszt. Amellett, hogy a picik imádják az anya vagy apa hangján megszólaló édes kis bábfigurákat, teljesen lenyűgözi őket egy bábbal előadott egyszerű kis történet is. Nagyobb gyerekeknél hagyjuk, hogy ők bújjanak a báb bőrébe, hiszen ilyenkor a gyerekek a napi izgalmakat, szorongásukat adják ki magukból.

Sokoldalú, és sokáig használható játéknak bizonyult a 3D-s fa kirakó. A legkisebbek számára a kis fa állatkák nyújtanak örömet, ha anya vagy apa megtanítják őket a különféle állatok hangjára, nagyobb gyerekek pedig élvezettel keresik meg az állatkák helyét a kirakóban. Extra tipp óvodás korosztálynak: dugjuk be az állatokat egy kis szütyőbe, majd próbálja a kisgyermek tapintás útján kitalálni, hogy melyik állatot markolta meg a zsákban. Igazi családi játék alakulhat ki belőle.

Az egyik legpraktikusabb játék Sophie a zsiráf készségfejlesztő szettje. Biztosra menő nagyszülők vagy keresztszülők akár ajándékba is vihetik az épp megszületett babának, hiszen a benne lévő játékok 0-3 éves korig garantáltan lekötik a babák, gyerekek figyelmét. A csörgőlabda segít a mozgásfejlődésben, a műanyag, egymásba rakható pohárkák nem csak kiváló fürdő- vagy homokozós játékok, hanem hatékonyan fejlesztik a gondolkodást is. A zenélő telefon pedig kiváló utazós játék is lehet, mert garantáltan elfoglalja a babát egy kis ideig.

Az egyik személyes kedvencem, amelyet az 5 éves kislányom is előszeretettel elővesz, a számos-mesés piramis. Az egymásra rakható hengerek nem csak a számfogalmat fejlesztik, hanem egy aranyos kis mesét is ábrázolnak, emellett igazán mókás a tornyot újra és újra felépíteni, miután gyermekünk nagy kacagásos mellett ledönti.

Sokan nem értik, hogy a gyerekek miért vonzódnak annyira a puha, plüss vagy textil játékokhoz. Érthető módon egy puha mackó vagy baba akár alvótárs is lehet, ami megnyugtatja a gyerekeket, de 2-3 éves kortól a puha játékokkal megkezdődhet a szerepjáték, amikor a szuperhős nyuszi vagy mackó lesz az, aki megmenti az építőkockákból kirakott várost az elszabadult dinó csordától. Csak a fantázia szabhat határt annak, hogy a gyerekek hányféleképpen játszatnak velük, heveredjünk le mi is a szőnyegre, és legyünk részesei a nagy ?plüsskalandoknak?.

Gyereknapi akció

Gyereknapi akciónk keretében egész héten 10 000 Ft feletti vásárlás esetén, 15% kedvezményt adunk a játékokra!
A kedvezmény az üzletekben és a webshopban is érvényes, a webshopban használd a GYEREKNAP kódot!
Ha május 23-ig leadod a rendelésed, akkor még odaér gyereknapig a meglepetés!

Ráadásul most minden gyereknapi vásárláshoz egy ajándék buborékfújóval kedveskedünk, amelynek jövő héten az üzletekben egy nyereményjáték keretében fontos szerepet szánunk!

Készíts egy cuki képet gyereknapi képkeretünkkel és a buborékfújóval az üzletünkben!

Posztold a képet Instagram oldaladra #mamasandpapashungary hashtaggel, és jelöld meg három barátnődet, akit még érdekelhet a játék. Ne felejtsd el követni Instagram oldalunkat!

Mindennap kiválasztjuk a legjobban sikerült képet, és a nyertest értékes ajándékkal jutalmazzuk!

Az akció május 27-ig tart, érdeklődj a részletekről az üzletekben!

Ajánlott bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?