Stokke PramPack Narancs / Fekete
Stokke PramPack Narancs / Fekete
46,890 Ft.
Utolsó darab raktárról, rendelésre
Ingyenes szállításKedvencekhez

Megosztás

Leírás

Stokke PramPack – narancs/fekete
A babakocsik védelméért.
 
Gyerekkel utazni fantasztikus dolog, de még jobb, ha útközben nem kell aggódnod a hőn szeretett babakocsi épsége miatt. Ebben segít a vásárlók körében rendkívül népszerű Stokke termékcsaládhoz tartozó PramPack, vagyis babakocsitároló-zsák.
 
Ha a babakocsit a Stokke PramPack-ben tartod, akkor nincs mitől tartanod: a zsák megóvja a sérülésektől, még akkor is, ha véletlenül nekiütődik valaminek. A védőzsák repülős utazáshoz is ideális.
 
Tudtad?
A Stokke PramPack univerzális termék: kompatibilis az összes újszülötteknek való babakocsival, a nagyobb babakocsik 99 százalékával és az ikerbabakocsik 30 százalékával.
 
Miért ajánljuk?
  • használata rendkívül egyszerű
  • kis helyet foglal, tárolása nem okoz nehézséget
  • könnyű – szállítása senkinek nem jelenthet problémát
  • a Stokka PramPack-en kerék is van, így akár húzhatod is
  • hordozófül
  • a külsején lévő egyedi, narancssárga piktogram a reptéri személyzet számára is egyértelművé teszi, hogy a csomagban babakocsi van
 
Tipp! A Stokke PramPack-ben biztosan nem fogsz csalódni, de ha több gyereket szeretnél, mindenképp megéri megvenni, hiszen ha vigyázol a babakocsira, később nem kell újat venned!
 
A Stokke évek óta egyet jelent a magas minőséggel. Ne hagyd ki a márka többi termékét sem, biztosan találsz olyat, ami tetszeni fog!

Nézelődj tovább